Health Report ΠαρασκήνιαΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παρασκήνια: Όταν ο Πολάκης μαζεύεται μόνος του…

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πια ότι οι συμπεριφορές Πολάκη με στοχοποίηση μέσω του facebook οποιουδήποτε δε συμφωνεί μαζί του, ενοχλούν τόσο κυβερνητικά στελέχη όσο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν συχνά πυκνά καλείται να απολογηθεί για τις αναρτήσεις Πολάκη, οι οποίες βέβαια για όσους παρακολουθούν τα social media, έχουν περιορισθεί σε έναν βαθμό το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον οι άκρως υβριστικές. Διαβάστε ΕΔΩ μία πρόσφατη επίθεση Πολάκη: «Παρασκήνια: Αήθης επίθεση Πολάκη αυτή τη φορά εναντίον του Προέδρου των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό Ηλ.Σιώρα!»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για τη στάση του Παύλου Πολάκη, υπερασπίσθηκε βέβαια την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, λέγοντας: «Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο «να μαζέψω» έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του».

Είναι σαφές λοιπόν ότι ο πρωθυπουργός μίλησε για «λάθος», γεγονός που σημαίνει πως και ο ίδιος δεν νοιώθει άνετα για τη στάση που επιδείκνυε εδώ και χρόνια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Όταν μάλιστα ο πρωθυπουργός λέει ότι «μαζεύτηκε μόνος του», αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν έχουν την αποδοχή όλων των στελεχών της κυβέρνησης.

Γιατί άραγε κανείς δεν σκέφτηκε εδώ και χρόνια να «πείσει» τον Παύλο Πολάκη να «μαζευτεί μόνος του» νωρίτερα, μπας και σωθεί η εικόνα της κυβέρνησης, αλλά και να μην είναι υποχρεωμένος τώρα ο πρωθυπουργός να απαντά σε αντίστοιχες ερωτήσεις για τον αψύ υπουργό; Ρητορικό το ερώτημα…

Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button