Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πως να αυξήσετε τα… προσόντα σας με φυσικό τρόπο!

Εξάλλου οι Έλληνες όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Οργανισμού Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, δεν διστάζουν να καταφύγουν στο χειρουργείο για να αυξήσουν τα προσόντα τους δέκα φορές περισσότερο από ότι σε άλλες χώρες !

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να καταφύγετε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά επιθυμείτε να αυξήσετε τα προσόντα σας ακολουθήστε την αραβική τεχνική Jelq που σημαίνει «άρμεγμα» των ανδρικών προσόντων.

Η εν λόγω μέθοδος περιλαμβάνει κινήσεις που προσομοιάζουν σε «άρμεγμα» με σκοπό την αύξηση της αιμάτωσης στο σημείο αυτό. Έτσι επιτυγχάνεται η διόγκωσή του με φυσικό τρόπο. Η άσκηση αυτή, αν γίνεται τακτικά, θεωρείται πως οδηγεί σταδιακά στην αύξηση του επίμαχου σημείου.

Πάντως από την πλευρά τους οι ειδικοί επιστήμονες συστήνουν σε όσους εφαρμόζουν την τεχνική αυτή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εγκυμονεί ο κίνδυνος να εκδηλωθεί ερεθισμός, πόνος ,αλλά και ουλές.

Ένας ακόμη φυσικός τρόπος για την αύξηση των προσόντων είναι οι περίφημες ασκήσεις Kegel αλλά και η διακοπή καπνίσματος και η απώλεια κιλών.

Για την αύξηση του μεγέθους,  οι ειδικοί συστήνουν την  άμεση διακοπή του καπνίσματος ώστε να αιματώνεται σωστά η ευαίσθητη αυτή περιοχή αλλά και απώλεια του «σωσίβιου» γύρω από την περιοχή της κοιλιάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button