ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φύλλο και φτερό ο ΕΟΦ! Έρχεται πόρισμα φωτιά μετά από ελέγχους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr, εξονυχιστικό έλεγχο πραγματοποίησαν οι γνωστοί και ως «ράμπο» υγείας του Σώματος Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) στον ΕΟΦ.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr, έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για την τριετία 2012 έως 2015 που είχε ζητήσει ο πρώην υπουργός Υγείας Π.Κουρουμπλής από τον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ Σταύρο Ευαγγελάτο για τον ΕΟΦ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι ελεγκτές κατά τον έλεγχό τους εντόπισαν απίστευτη έλλειψη οργάνωσης στον Οργανισμό, με πολλά ερωτηματικά περί διαφάνειας, σε έναν οργανισμό μάλιστα ο οποίος καλείται να πραγματοποιεί καθημερινά ελέγχους σε φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και μονάδες που παράγουν φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν και νέες εντολές για ελέγχους από το ΣΕΥΥΠ, προκειμένου να γίνει περαιτέρω διερεύνηση για τα όσα ευρέθησαν από τους «ράμπο» υγείας στον ΕΟΦ.

Πάντως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να συνεχίσει τους ελέγχους σε μεγάλους φορείς και οργανισμούς της Υγείας όπως είναι ο ΕΟΦ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ΟΚΑΝΑ κ.λ.π.

Ήδη άλλωστε έχει εκδοθεί το πόρισμα για το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τι εντόπισαν οι ελεγκτές: «Αποκλειστικό: Έτοιμο το πόρισμα φωτιά για το ΕΚΕΠΥ! Τι βρήκαν οι ελεγκτές»

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν και οι στοχευμένοι έλεγχοι από το ΣΕΥΥΠ στον ΕΟΦ, σχεδιάζονται αλλαγές τόσο στην οργάνωση όσο και στη λειτουργία του Οργανισμού, τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αλλάζει στα ιατρικά συνέδρια από 1η Σεπτεμβρίου ο ΕΟΦ! Όλοι οι νέοι όροι

«Χρυσό» μπόνους στους εργαζόμενους του ΕΟΦ για να αποδίδουν! Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπ.Υγείας

Αρνούνται να αξιολογηθούν οι υπάλληλοι του ΕΟΦ! Τι αποφάσισαν σε Γενική Συνέλευση

Έφοδος ελεγκτών στον ΕΟΦ για τα φάρμακα! Τι πήραν μαζί τους

Παρασκήνια: Όταν ο ΕΟΦ …διδάσκει ορθογραφία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button