ΟμορφιάΦάρμακα

3 +1 κινήσεις για λαμπερό δέρμα!

Ο χειμώνας είναι «σκληρός» απέναντι στο δέρμα μας και ειδικά απέναντι στα μέρη του σώματος που μένουν εκτεθειμένα στο κρύο, την υγρασία και, γενικά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιόδου αυτής. Ως εκ τούτου, το πρόσωπό μας δείχνει ξηρό και τραχύ, τα σημάδια του κρύου προστίθενται στα σημάδια του χρόνου και εμείς πολλές φορές αδυνατούμε να αντιδράσουμε στις εξωτερικές πιέσεις.

Ο χειμώνας φεύγει, τα σημάδια του όμως μένουν και εμείς πρέπει να…πάρουμε την ομορφιά στα χέρια μας και να δώσουμε στο δέρμα μας τα απαραίτητα εφόδια για να ξανακερδίσει την χαμένη του λάμψη!

Ενυδάτωση τώρα!

Έχουμε συνδέσει την ενυδάτωση με το καλοκαίρι και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε. Ο χειμώνας αφυδατώνει το δέρμα μας, δίνοντάς του μια τραχιά υφή και θαμπή όψη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα καυτά ντουζ που κάνουμε, ο θερμός και ξηρός αέρας των καλοριφέρ και των κλιματιστικών, αλλά και γενικότερα οι εναλλαγές στις θερμοκρασίες και τα περιβάλλοντα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η επιδερμίδα μας, οδηγούν στην αφυδάτωσή της με όλες τις παραπάνω συνέπειες.

Επομένως, επιλέγουμε πιο χλιαρά ντουζ, επαναφέρουμε άμεσα το πλήρες «τελετουργικό» ενυδάτωσης, πίνουμε άφθονο νερό και τρεφόμαστε σωστά!

Καθημερινός καθαρισμός!

Μια επιδερμίδα χρειάζεται καθημερινό και βαθύ καθαρισμό, ώστε να απαλλάσσεται πλήρως από το μακιγιάζ και τους ρύπους. Διαφορετικά, έρχεται αντιμέτωπη με την ξηρότητα, την θαμπή όψη και τα σημάδια γήρανσης. Επομένως, ο καλός και ενδελεχής καθαρισμός που αφορά τον δικό μας τύπο επιδερμίδας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας μας ολόχρονα και αποτελεί μια σύγχρονη και απλή τεχνική που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας.

Απολέπιση η αναζωογονητική!

Στην ίδια λογική υπάγεται και η απολέπιση, η οποία έχει αποδειχθεί μία από τις πολυτιμότερες διαδικασίες για την αντιγηραντική στρατηγική ομορφιάς μας, είτε γίνεται επαγγελματικά, είτε γίνεται σε εβδομαδιαία βάση στο σπίτι μας. Η απολέπιση, είναι ένα απαραίτητο βήμα φροντίδας και, όσο απλή είναι για εμάς, τόσο πολύτιμη είναι για την επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την καθαρίζει βαθιά, αφήνοντας εύφορο το έδαφος για να δράσει κάθε επόμενη επιλογή ομορφιάς.

Histoplastin red η αναγεννητική!

Η πρωινή φροντίδα ομορφιάς αλλά και η τελευταία «πινελιά» για την υγεία του δέρματός μας το βράδυ έχει χρώμα…κόκκινο! Η Histoplastin Red είναι μια κρέμα με ισχυρή αναγεννητική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση που:
• ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
• αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος
• επαναφέρει τη σφριγηλότητα
• δημιουργεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό φιλμ προστασίας που μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες
• θρέφει και αναδομεί το δέρμα.

Μια ποσότητα ίση με μία φακή σε μέτωπο, πιγούνι, μάγουλα πρωί και βράδυ μπορεί να κρατήσει την ομορφιά μας…στο κόκκινο όλες τις εποχές του χρόνου!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και tips ομορφιάς στο https://histoplastin.com/.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close