Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Aποτρίχωση στο μπικίνι: Ποιο… σχέδιο «ξεσηκώνει» τους άνδρες

Έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προϊόντων αποτρίχωσης έδειξε τις προτιμήσεις των ανδρών στο σχήμα του μπικίνι. Όπως προέκυψε από τις… πιπεράτες απαντήσεις τους ένας στους τρεις άνδρες προτιμά το  γνωστό σχέδιο “brazilian”. Η ίδια έρευνα κατέδειξε ότι ένα ποσοστό των ανδρών που  φτάνει το 38% είναι ευχαριστημένοι ακόμη και από ένα επιμελημένο trimming.

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 25 % προτιμά το έτερον ήμισυ να διατηρεί το natural σχήμα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν επιθυμούν το έταιρον ήμισυ να κάνει πειραματισμούς όταν κάνει αποτρίχωση στο μπικίνι.

Την ίδια στιγμή ένας στους δέκα απάντησε πως θα προτιμούσε να έχει το σχήμα της καρδιάς.

Ωστόσο η νέα μόδα “επιτάσσει” τη ριζική αποτρίχωση, γνωστή και ως “Hollywood”, και οι απανταχού υποστηρικτές της επισημαίνουν ότι η μέθοδος αυτή ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες.

Από την άλλη πλευρά οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, όταν κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γιατροί, ο οποίοι τάσσονται κατά της πλήρους αποτρίχωσης.

Και αυτό επειδή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal έδειξε ότι οι διάφοροι μικροτραυματισμοί που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης στην γραμμή του μπικίνι μπορεί να κάνουν πιο ευάλωτο το δέρμα στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button