
Άδωνις Γεωργιάδης: Comeback από τα ερτζιανά
Επέστρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα παραδοσιακά media αλλά όχι στα κανάλια
Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να εξακολουθεί να είναι χολωμένος με το Μέγαρο Μαξίμου λόγω και της συμπεριφοράς που δέχτηκε την περίοδο του ανασχηματισμού, όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, αποφάσισε όμως όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να κάνει comeback όχι από τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά από τα ραδιόφωνα.
Ο υπουργός υγείας επέλεξε τα ερτζιανά για να κάνει την επιστροφή του, παρότι δεν είχε μείνει βέβαια εκτός επικαιρότητας όλο το προηγούμενο διάστημα που έκανε λευκή απεργία. Κάθε λίγο και λιγάκι προέβαλε τα βίντεο του στο TikTok, στο instagram και σε όλα τα social media.
Πάντως όπως διαβεβαιώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, εξακολουθεί να είναι στον «πάγο» από το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος συχνά πυκνά του στέλνει και τον «επιτηρητή» του Άκη Σκέρτσο, ειδικά όταν το θέμα συζήτησης είναι υψηλής σημασίας όπως είναι τα φάρμακα.
Έπεται συνέχεια…