Επιχειρηματικά ΝέαΠλαστική

Allergan Aesthetics: Σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2021

Με ένα πλατινένιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η Allergan Aesthetics

Με ένα πλατινένιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στην απονομή των βραβείων Medical Beauty Awards 2021, για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες προσώπου στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

Το χρυσό βραβείο, επίσης για δεύτερη χρονιά, απονεμήθηκε στην κορυφαία σειρά JUVÉDERM®, το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για όλες τις βασικές περιοχές του προσώπου και με ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες προσφέροντας εξατομικευμένα αποτελέσματα που διαρκούν από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με την επιλεχθείσα θεραπεία.

Με τις δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες, HYLACROSS® και VYCROSS®, είναι εφικτή η βαθιά ενσωμάτωση στον ιστό, η οποία εξασφαλίζει τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, εξασφαλίζοντας φυσική όψη και αίσθηση. Η εφαρμογή των προϊόντων JUVÉDERM® πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Τέλος, με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη, διακρίθηκε το πρωτότυπο φαρμακευτικό σκεύασμα της Allergan Aesthetics για κοσμητική χρήση με τη δραστική ουσία βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, η οποία συμβάλει στην προσωρινή βελτίωση της εμφάνισης των γραμμών στο άνω μέρος του προσώπου.

Στην Allergan Aesthetics βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της ομορφιάς και τη διατήρηση της νεότητας εστιάζοντας στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και αγκαλιάζοντας τη φυσική ομορφιά με ισορροπία, αρμονία και συμμετρία.

Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην Allergan Aesthetics εξελισσόμαστε συνεχώς και εργαζόμαστε για να προάγουμε την ορθή ιατρική πρακτική και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αισθητικής ιατρικής. Βρισκόμαστε στην αιχμή των καινοτόμων επιστημονικών εξελίξεων με στόχο να εκπληρώνουμε με ασφάλεια τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς μας. Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να τους προσφέρουμε καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα και παράλληλα να τους προσφέρουμε πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των σκευασμάτων μας. Είμαστε ευτυχείς που η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινότητάς μας και επιβραβεύεται από έγκυρους θεσμούς όπως τα Medical Beauty Awards».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button