Επιχειρηματικά ΝέαΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Αυτό είναι το νέο ωράριο των φαρμακείων του νομού Θεσσαλονίκης

Αλλάζει από σήμερα το ωράριο των φαρμακείων που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη.

Αρχική > Επιχειρηματικά Νέα > Αυτό είναι το νέο ωράριο των φαρμακείων του νομού Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, από σήμερα, 23 Μαρτίου 2021, τα φαρμακεία του νομού Θεσσαλονίκης επανέρχονται στο προηγούμενο, κανονικό ωράριο λειτουργίας που ίσχυε πριν τη λήψη των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα θα είναι ανοιχτά Δευτέρα και Τετάρτη από τις 08:00 έως τις 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως και τις 21:00. Από τις 21:00 και μετά θα λειτουργούν τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιο Ευγενίδη, η απόφαση επαναφοράς του ωραρίου, η οποία επικυρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συλλόγου μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων από την Πολιτεία, τη σταδιακή επανέναρξη λειτουργίας της αγοράς και την επιμήκυνση του ωραρίου δραστηριοτήτων των πολιτών.

«Ο ΦΣΘ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια, εφόσον χρειαστεί, πάντα με στόχο την αδιάλειπτη παροχή της φαρμακευτικής αγωγής των συμπολιτών μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button