Επιχειρηματικά Νέα

Bayer: Δωρεά αντιπαρασιτικής προστασίας στους «Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος»

Δωρεά αντιπαρασιτικής προστασίας στο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών και Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Άτομα με Αναπηρίες – «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» έκανε η Bayer, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των δυσκολιών που αντιμετωπίζονται καθημερινά εξαιτίας της.

Οι «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» δραστηριοποιούνται στην χώρα μας από το 2008, με βασικό στόχο την κάλυψη της ανάγκης της μετακίνησης ατόμων με προβλήματα όρασης με την χρήση Σκύλου Οδηγού και της εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρίες μέσω της χρήσης Σκύλων Βοηθείας.

Η Bayer Ελλάς αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα της προσφοράς του Κέντρου, προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία για τους σκύλους του κέντρου, οι οποίοι εκπαιδεύονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Η προσφορά είναι διετής και περιλαμβάνει το νέας τεχνολογίας περιλαίμιο πολύμηνης διάρκειας για τη πρόληψη της μόλυνσης από τσιμπούρια και ψύλλους και τη προστασία από τις ασθένειες που αυτά μεταδίδουν, μαζί με την απαραίτητη αγωγή για την προστασία των σκύλων από ενδοπαράσιτα (π.χ. εχινόκοκκος, ασκαρίδες).

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κ. Σόνια Μουσαβερέ, τόνισε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία μας να μπορούμε να συμβάλλουμε στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών σε άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες, οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν μια ομάδα που δεν βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινωνίας μας. Η φιλοσοφία της Bayer Ελλάς επικεντρώνεται στον άνθρωπο, οπότε στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας στοχεύουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας. Παράλληλα, με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των ζώων μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, καλύπτουμε και ένα δεύτερο πυλώνα ενδιαφέροντος της εταιρίας μας, που εστιάζει στην Υγεία των Ζώων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button