Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Celebrity Diets: Ποιες κάνουν και αδυνατίζουν;

Οι περισσότεροι ακολουθούν κάποια δίαιτα για να δουν τη ζυγαριά να κατεβαίνει. Όμως οι ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι ο στόχος  μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να γυμνάζεστε και να τρέφεστε υγιεινά.

Την ίδια στιγμή μαζί με τους κοινούς θνητούς δίαιτα πραγματοποιούν και οι διάφοροι αστέρες του Χόλυγουντ.  Πάντως το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην αδελφή της Kate Middleton, Pippa η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της James Matthews και όπως κάθε νύφη κάνει δίαιτα.

Η εν λόγω δίαιτα περιλαμβάνει την κατανάλωση είκοσι συγκεκριμένων τροφών πλούσιες σε πρωτεΐνη. Για τρεις ημέρες επιτρέπεται η κατανάλωση 1.000 μόνο θερμίδες ανά ημέρα, για τρεις ημέρες. Τις υπόλοιπες ημέρες, αυξάνονται φτάνοντας  τις 1.500 θερμίδες.

Στη δεύτερη φάση  της δίαιτας διάρκειας 14 ημερών, περιλαμβάνονται τρία γεύματα και ένα πράσινο χυμό καθημερινά.

Δίαιτα Paleo

Άλλη μια δίατα που κάνει θραύση είναι η δίαιτα Paleo όπου η διατροφή γίνεται όπως στην Παλαιολιθική εποχή. Για παράδειγμα, τα δημητριακά, τα γαλακτοκομικά, οι επεξεργασμένες τροφές, τα φασόλια και οι πατάτες είναι απαγορευμένες. Αντίθετα επιτρέπεται το κρέας, στο ψάρι και στα αυγά, αλλά και στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μερικοί από τους διάσημους που την ακολουθούν είναι η ηθοποιός Megan Fox, η τραγουδίστρια Miley Cyrus και ο σταρ του NBA, Kobe Bryant.

Δίαιτα 5:2

Αυτή η διατροφή επιτρέπει να τρώμε κανονικά για πέντε μέρες, και έπειτα να περιορίζουμε τις θερμίδες μας στο ¼ της κανονικής μας κατανάλωσης για δύο μέρες – δηλαδή, γύρω στις 500 θερμίδες για τις γυναίκες και 600 για τους άνδρες. Την ακολουθούν η Jennifer Aniston και η Beyonce.

Δίαιτα Clean and Lean

Το κλειδί σε αυτή τη δίαιτα που λατρεύουν το μοντέλο Elle McPherson και ο ηθοποιός Hugh Grant είναι τα φρέσκα, μη επεξεργασμένα φαγητά, όσο πιο κοντά στη φυσική τους κατάσταση.
Έτσι δίνεται έμφαση στο να είναι αυτά που τρώμε όσο πιο φρέσκα και φυσικά γίνεται, και να τρώμε αρκετές πρωτεΐνες, λιπαρά και λαχανικά. Προσοχή στο μέγεθος της μερίδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button