ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χαλάρωση των μέτρων: Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις από Κικίλια και Χαρδαλιά

Ανακοινώσεις για νέα χαλάρωση των μέτρων θα κάνει το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον υπ. Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα μέτρα που αφορούν την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση αλλά και τον οδικό χάρτη σύμφωνα με τον οποίο θα γίνονται οι δεξιώσεις για γάμους και βαφτίσεις.

Επίσης βάση των ίδιων πληροφοριών αναμένεται να ανακοινωθεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας να ξεκινάει μια με μιάμιση ώρα αργότερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τις 12:30 που ξεκινά σήμερα, θα ξεκινά άμεσα, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, από τη 01:30 την νύχτα.

Νωρίτερα εξάλλου η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε στο ΣΚΑΪ πως «σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους». «Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα σήμερα στις 19:00 όπου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πραγματοποιεί την τακτική ενημέρωση για το ΕΣΥ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button