Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Chem-Sex: Αυτή είναι η νέα τάση στο σεξ που κάνει θραύση

Ήδη σε χώρες του εξωτερικού όπως η Μεγάλη Βρετανία η νέα αυτή μόδα ”σαρώνει” όχι μόνο μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά και ετερόφυλων αφού υπόσχεται αχαλίνωτο σεξ με έντονο πάθος.

Όμως η νέα αυτή σεξουαλική τάση, θεωρείται άκρως επικίνδυνη από τους ειδικούς, λόγω του ότι, δεν λαμβάνονται προφυλάξεις για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ επιβάλει το κυνήγι της μέγιστης ηδονής ακόμη και με τη χρήση χημικών ουσιών. Αυτό γίνεται  προκειμένου οι όποιες αναστολές ανδρών ή γυναικών να κάμπτονται και να συμμετάσχουν στα σεξουαλικά πάρτυ “ψυχή και σώμα”.

Μάλιστα στο κυνήγι του οργασμού έχουν επιστρατευθεί ακόμη και εφαρμογές μέσω κινητών τηλεφώνων που ξεκλειδώνουν με κωδικούς ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι ανά πάσα στιγμή που και ποιοι είναι διαθέσιμοι παρτενέρ!

Η διαδικασία

Όταν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των οπαδών του chem-Sex τότε ξεκινούν  τα σεξουαλικά πάρτι. Οι ημέρες που επιλέγονται είναι να αρχίζουν  συνήθως Παρασκευή βράδυ και ολοκληρώνονται μεσάνυχτα Κυριακής. Παράλληλα, για την επίτευξη της ανώτατης ερωτικής απόλαυσης σερβίρονται εκτός από το αλκοόλ και χημικές ουσίες όπως κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, έκσταση και άλλα απαγορευμένες ουσίες.

Άκρως επικίνδυνο

Ειδικοί επιστήμονες του British Medical Journal, προειδοποιούν ότι τα συμπτώματα του chem-sex είναι άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και κόπωση αλλά και εξάπλωση των μεταδιδόμενων σεξουαλικών νοσημάτων όπως η ηπατίτιδα, aids και λοιπά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο εξωτερικό υπάρχουν συνεχείς ιατρικές ανακοινώσεις από διεθνείς ιατρικούς φορείς που επισημαίνουν την μεγάλη επικινδυνότητα αυτών των ουσιών που καταστρέφουν την εσωτερική συνοχή του οργανισμού και προκαλούν περιπλοκές παρενέργειες στην υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button