Επιχειρηματικά Νέα

DEMO: Χορηγός στο 25o Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν τον χώρο της πνευμονολογίας. Στο επίκεντρο της θεματολογίας του Συνεδρίου βρέθηκαν ζητήματα αιχμής όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το άσθμα, ο καρκίνος του πνεύμονα, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, το κάπνισμα και η διακοπή του όπως και η φυματίωση.

Ακόμη, συζητήθηκαν οι τελευταίες διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στους τομείς της πρόληψης, της αιτιοπαθογένειας, της διάγνωσης και της αντιμετώπισης όλων των αναπνευστικών νοσημάτων.

Οι πνευμονολόγοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο της DEMO είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα επιτεύγματα και τα προϊόντα της εταιρείας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η ενημέρωση γύρω από την θεραπευτική προσέγγιση σε ασθενείς που εμφανίζουν εκ γενετής ανεπάρκεια ή και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης με αποτέλεσμα η περίσσεια ελαστάσης να τους προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνεύμονα και για την οποία η DEMO διαθέτει το μοναδικό θεραπευτικό σκεύασμα.
Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής της στόχευσης για την συνδρομή στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button