ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η αξιολόγηση για το πρώτο εξάμηνο από το υπουργείο Υγείας – Έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη

Εκτάκτως αναμένεται να ενημερωθούν από το υπουργείο Υγείας εντός των ημέρων όλοι οι Διοικητές των νοσοκομείων για σύσκεψη σχετικά με την αξιολόγηση τους

Η πρώτη αξιολόγηση μετά τον κορονοϊό αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των ημερών, καθώς ήδη η ηγεσία του υπουργείου Υγείας – όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr – έχει έτοιμα όλα τα δεδομένα σχετικά με το έργο των Διοικητών Νοσοκομείων το τελευταίο εξάμηνο.

Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες υψηλόβαθμες κυβερνητικές του HealthReport.gr, οι Διοικητές Νοσοκομείων έχουν παραδώσει τους απολογισμούς τους για το έργο που υλοποίησαν από την ημέρα που ανέλαβαν και αυτό έχει ήδη κριθεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Από αξιολόγηση θα περάσουν όλοι οι Διοικητές Νοσοκομείων της χώρας

Άλλωστε όλοι οι Διοικητές Νοσοκομείων της χώρας είχαν υπογράψει «σφιχτό» συμβόλαιο αποδοτικότητας και έπρεπε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να εκτελέσουν τα έργα για τα οποία είχαν δεσμευτεί. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τι υπέγραψαν: «Διοικητές Νοσοκομείων: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψαν! Όλες οι υποχρεώσεις»

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να κληθούν αιφνιδίως να συμμετάσχουν σε πανελλαδική σύσκεψη προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν γιατί δεν ολοκλήρωσαν τα όσα είχαν δεσμευτεί να κάνουν στα νοσοκομεία τους, αλλά και για να λάβουν νέες οδηγίες.

Οι κακοί μαθητές

Πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι από τους 125 Διοικητές Νοσοκομείων όλης της χώρας πολλοί είναι αυτοί που απεδείχθησαν …κακοί μαθητές και δεν απέδωσαν τα όσα ανέμενε το υπουργείο Υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα σε όσους δεν απέδωσαν είναι και Διοικητές μεγάλων Νοσοκομείων της Αθήνας αλλά και της Περιφέρειας.

Από αξιολόγηση θα περάσουν όλοι οι Διοικητές Νοσοκομείων της χώρας

Οι Διοικητές Νοσοκομείων που θα απολογηθούν κυρίως για το τελευταίο εξάμηνο οπότε και παρέλαβαν ουσιαστικά (παρότι παρέδωσαν στοιχεία για την πορεία των νοσοκομείων τους τον τελευταίο 1,5 χρόνο), θα κριθούν και για το αν προετοίμασαν τα νοσηλευτικά τους ιδρύματα για τον covid-19, αφού πολλοί είναι εκείνοι που «πιάστηκαν» να μην έχουν προετοιμάσει ούτε απλές κλίνες για τον κορονοϊό παρά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας. Δείτε ΕΔΩ τι έγινε στην τελευταία σύσκεψη: «Διοικητές Νοσοκομείων: Φτιάχνουν άρον άρον απλές κλίνες covid-19 όσοι καθυστέρησαν – Άγριες επιπλήξεις στους «ανέτοιμους»

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας με τη σύμφωνη γνώμη του Μεγάρου Μαξίμου, μεταφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του HealthReport.gr– είναι αποφασισμένη να απομακρύνει όσους Διοικητές Νοσοκομείων δεν αποδίδουν τα μέγιστα ειδικά εν μέσω πανδημίας. Κάτι που όμως θα γίνει μετά την υγειονομική κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχονται θεσμικές αλλαγές για τον διορισμό τους

Σχετικά Άρθρα

Back to top button