ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Μετεξεταστέα πολλά στελέχη στην αξιολόγηση – Έρχονται απομακρύνσεις

Τι έδειξε η αξιολόγηση για τους Διοικητές Νοσοκομείων – Έρχονται απομακρύνσεις των κακών μαθητών

Αρχική > Άρθρα > Διοικητές Νοσοκομείων: Μετεξεταστέα πολλά στελέχη στην αξιολόγηση – Έρχονται απομακρύνσεις

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πολλοί Διοικητές Νοσοκομείων, αφού αναμένουν επισήμως τις θέσεις του υπουργείου υγείας μετά την αξιολόγηση που έγινε για το έργο τους των τελευταίων μηνών.

Μάλιστα έχει σχεδιαστεί τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη με όλους τους Διοικητές Νοσοκομείων της χώρας, όπου ο καθένας ξεχωριστά θα λάβει τη …βαθμολογία του. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ του HealthReport.gr: «Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η αξιολόγηση για το πρώτο εξάμηνο από το υπουργείο Υγείας – Έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη

Πόρτα εξόδου για Διοικητές Νοσοκομείων
Πόρτα …εξόδου για πολλούς Διοικητές Νοσοκομείων αναμένεται άμεσα

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr δεκάδες είναι οι Διοικητές Νοσοκομείων που έμειναν … μετεξεταστέοι στην αξιολόγηση αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που είχαν τεθεί και είχαν υπογράψει και σε συμβόλαιο αποδοτικότητας.

Παρά το γεγονός ότι το επιχείρημα πολλών είναι πως λόγω covid-19 δεν πρόλαβαν να τροποποιήσουν πολλά στα νοσοκομεία τους ή να δημιουργήσουν νέα έργα, οι βαθμοί που έλαβαν πολλοί είναι αρκετά κάτω από τη …βάση.

Εκτός ΕΣΥ οι κακοί μαθητές

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι τους χειρότερους βαθμούς στην αξιολόγηση τους έλαβαν Διοικητές Νοσοκομείων της Αθήνας με ελάχιστες εξαιρέσεις (2-3 άτομα), ενώ κακούς βαθμούς έχουν λάβει και αρκετοί από μικρότερα νοσοκομεία των νησιών και της Περιφέρειας.

εκτός ΕΣΥ οι κακοί Διοικητές Νοσοκομείων

Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι παρά το γεγονός ότι διανύουμε την περίοδο της πανδημίας και οι αλλαγές σε πρόσωπα δεν βοηθούν το σύστημα υγείας, θα υπάρξουν άμεσα απομακρύνσεις Διοικητών Νοσοκομείων που δεν αποδίδουν.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές βεβαιώνουν ότι έχει δοθεί το πράσινο φως …άνωθεν στο υπουργείο Υγείας, ώστε όποιοι δεν αποδίδουν να απομακρυνθούν με διαδικασίες εξπρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button