Επιχειρηματικά Νέα

Εγκαίνια στους νέους χώρους του νοσοκομείου “Α. Συγγρός”

Νέες πτέρυγες ανακαινίστηκαν με δωρεές των Ιδρυμάτων Κλέων Τσέτη και Αιγέα στο νοσοκομείο "Α. Συγγρός".

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα εγκαινίασαν σήμερα τις νέες πτέρυγες που ανακαινίσθηκαν με τις δωρεές των Ιδρυμάτων Κλέων Τσέτη και Αιγέα στο νοσοκομείου “Α. Συγγρός”.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο κ. Θανάσης Μαρτίνος, η κα Ιουλία Τσέτη CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και ο πρόεδρος του νοσοκομείου “Α.Συγγρός” Δημήτρης Ρηγόπουλος.

Με τις δωρεές ανακαινίστηκαν η Νοσηλευτική Πτέρυγα «Ι. Καπετανάκη» από την ΑΜΚΕ «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ» και το Ιστοπαθολογικό Εργαστήριο από την ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» (κου Αθ. Μαρτίνου).

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω, όπως κάνουμε πάντα τους ανθρώπους που συμβάλλουν με τις δωρεές. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε μια μεγάλη προθυμία από ιδιωτικούς φορείς να επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όπως η κυρία Τσέτη και ο κύριος Μαρτίνος που συνεισφέρουν διαχρονικά, δεν περίμεναν τις συνθήκες της πανδημίας».

Απευθυνόμενος προς την κυρία Τσέτη, ο Υπουργός δήλωσε «Θέλω να σας ευχαριστήσω και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη φαρμακοβιομηχανία, που παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα δείχνετε κοινωνική ευαισθησία και την κοινωνική εταιρική ευθύνη που διαχρονικά παρουσιάζετε, όπως και αυτό το διάστημα ως μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες και ήρθατε να συμβάλλετε σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται».

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα δήλωσε μεταξύ άλλων πώς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους όπως η κυρία Τσέτη, το ίδρυμα Μαρτίνου που βοηθούν διαχρονικά. Η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία από ανθρώπους που βοήθησαν ξεκινώντας από τον Συγγρό που έχει κάνει το νοσοκομείο και πολλούς ακόμη ευεργέτες που άφησαν μια κληρονομιά πάρα πολύ σημαντική για όλους μας. Αρα σας ευχαριστώ πολύ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button