Ειδήσεις Υγείας

Elorus: σύμμαχος στον αγώνα κάθε γιατρού

Μετά από πολλά χρόνια διαβάσματος, σπουδών, επιμονής και υπομονής, κατάφεραν να ανοίξουν το δικό τους ιατρείο, η πρώτη ως οφθαλμίατρος και ο δεύτερος ως παθολόγος.
Για τους ίδιους το να είναι γιατροί αποτελεί ένα λειτούργημα και κάθε μέρα νιώθουν επιφορτισμένοι με την πιο δύσκολη εργασία: τη φροντίδα των ασθενών τους.

Στόχος τους είναι να παραμένουν αφοσιωμένοι στο επάγγελμά τους και όχι να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο σε διαχειριστικές εργασίες. Σύμμαχο τους σε αυτόν τον αγώνα έχουν την υπηρεσία Elorus που σπάει τα «βαρίδια» και τους δίνει «φτερά».

Η επαναστατική υπηρεσία Elorus σου δίνει την ευκαιρία δωρεάν ή με ένα πολύ μικρό κόστος που ξεκινάει από 7,5 ευρώ το μήνα να δαμάσεις τη «χαρτούρα», να αυτοματοποιήσεις την επικοινωνία με πελάτες/προμηθευτές και να επικεντρωθείς σε αυτό που ξέρεις καλά και σου δίνει χαρά. Είναι πολύ σημαντικό ότι δίνει την ευκαιρία στο γιατρό να κάνει αρκετές εργασίες online και να αποφύγει τις μετακινήσεις.

Με δύο λόγια η Elorus φροντίζει την αυτόματη έκδοση τιμολογίων, τις πληρωμές online με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες και τη διαχείριση προμηθευτών.

Δες πιο αναλυτικά παρακάτω τις υπηρεσίες που προσφέρει και κάνε το μεγάλο άλμα που θα αυξήσει αμέσως την παραγωγικότητά σου και τον ελεύθερο χρόνο σου.

Γιατί να επιλέξεις το Elorus

• Έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών. Οι γιατροί μπορούν πλέον να εκδίδουν όλα τα παραστατικά τους αθεώρητα (είτε απευθύνονται σε εταιρείες είτε σε ιδιώτες). Τα ηλεκτρονικά παραστατικά στο Elorus εκδίδονται ταχύτατα, είναι οικονομικά (δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αναλώσιμα όπως χαρτιά, μελάνι κλπ), ευνοούν την οργάνωση (δε χρειάζεται να κρατάμε αρχεία παραστατικών σε ντοσιέ κλπ).

Παράλληλα, μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα έσοδα του ιατρείου του ανά μήνα, τρίμηνο κλπ και την αυξομείωση των εσόδων χωρίς επιπλέον κόπο, αφού τα έσοδα είναι ήδη καταγεγραμμένα στο σύστημα (εξαλείφεται η ανάγκη υπολογισμών σε excel κλπ).

• Πληρωμές με POS. Η ελληνική νομοθεσία καθιστά πλέον υποχρεωτική την διατήρηση συσκευής POS για τους γιατρούς, και τo Εlorus συνεργάζεται άψογα με τα POS της VivaWallet. Με το που εκδώσει ένα παραστατικό, ο γιατρός μπορεί να επιλέξει να πληρωθεί μέσω POS.

Η επικοινωνία μεταξύ του Elorus και της συσκευής POS γίνεται αυτόματα, και μόλις γίνει η πληρωμή δημιουργούνται οι σχετικές εισπράξεις και ανανεώνεται το υπόλοιπο του πελάτη.

• Ιστοσελίδα πελατών. Το κύρος και ο επαγγελματισμός που αποπνέει ένα ιατρείο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία της επιχείρησης. Με το Elorus, οι τακτικοί πελάτες του ιατρείου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή πελατών (client portal) με δικούς τους κωδικούς.

Εκεί μπορούν να βλέπουν αναλυτικά το ιστορικό των συναλλαγών τους, να παρακολουθούν τις οφειλές τους, ακόμα και να κάνουν πληρωμές online! Όπως ολόκληρη η πλατφόρμα του Elorus, έτσι και το client portal παρέχει ενισχυμένο επίπεδο ασφάλειας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και να προστατεύονται τα δεδομένα του πελάτη.

• Εκτιμήσεις κόστους θεραπείας. Οι ασθενείς συχνά διερωτώνται για τα κόστη μιας θεραπείας, και είναι σχεδόν σίγουρο πως η φράση “Πόσο θα μου κοστίσει, γιατρέ” δε είναι άγνωστη! Είτε είστε οδοντίατρος, ή φυσιοθεραπευτής κλπ., μπορείτε να στείλετε επαγγελματικές εκτιμήσεις κόστους στους εν δυνάμει πελάτες σας.

• Τήρηση πελατολογίου και υπολοίπων. Διατήρηση πλήρους λίστας πελατών, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους, δυνατότητα σημειώσεων στις επαφές, καθώς και μαζικής εισαγωγής του από αρχεία excel ή google contacts. Παράλληλα μπορεί κανείς να παρακολουθεί αναλυτικά τα υπόλοιπα (ληξιπρόθεσμα ή μη) των πελατών μέσα από τις σχετικές αναφορές.

• Προσβασιμότητα στα δεδομένα από παντού. Η πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα του ιατρείου ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε είναι μία απαίτηση την οποία το Elorus καλύπτει απόλυτα. Δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση και δεν περιορίζει τη χρήση του σε ένα μόνο συγκεκριμένο υπολογιστή. Της επιτρέπει να αντιλαμβάνεται τον τύπο της συσκευής με την οποία έχει συνδεθεί ο γιατρός, επιτρέποντας την εύκολη χρήση της τόσο από σταθερό υπολογιστή αλλά και ταμπλέτα και smartphone.

Η Elorus δημιουργήθηκε από ελληνική νεοφυή (startup) επιχείρηση που έχει ήδη χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με τη δύναμη της τεχνολογίας, έχει καταφέρει να προσφέρει μια υπηρεσία που είναι είτε δωρεάν, είτε έχει ελάχιστο κόστος (από 7,5 μέχρι 15 ευρώ το μήνα) και σε ανταμείβει με «φτερά».

Απογειώνει τη παραγωγικότητα του γραφείου σου και «γεννάει» ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να χαλαρώσεις. H Elorus βάζει τη σφραγίδα ότι έκανες τη καλύτερη επιλογή και πως μπορείς να σκέφτεσαι θετικά για τα επόμενα βήματα της καριέρας σου.

Κάνε αυτό που έκανε η Άννα και ο Γιάννης. Η χρήση της Elorus τους έχει ανεβάσει την επαγγελματική αυτοεκτίμηση. Δεν νοιώθουν ότι έκαναν μια κίνηση ανάγκης, αλλά ότι έχουν πλέον την πλήρη εποπτεία των οικονομικών τους, αφιερώνοντας τον ελάχιστο δυνατό κόπο και χρόνο. Έτσι μπορούν να αφοσιωθούν απόλυτα στο μοναδικό πράγμα που έχει σημασία για εκείνους, στο πώς να φροντίσουν δηλαδή σωστά τους ασθενείς τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button