Επιχειρηματικά Νέα

ELPEN: Μεγαλώνει η «οικογένεια» του almora PLUS

Το almora PLUS Sachet είναι συνώνυμο των ηλεκτρολυτών στην Ελλάδα και χαίρει της εμπιστοσύνης της ιατροφαρμακευτικής κοινότητας και της ελληνικής οικογένειας πάνω από 30 χρόνια. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις σκεύασμα ηλεκτρολυτών στην Ελλάδα βάσει IQVIA Units YTD 05/2018 ως η δοκιμασμένη αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες ενυδάτωσης του οργανισμού.

Το almora PLUS Sachet αποτελεί ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος προϊόντος, καθώς κυκλοφορεί με νέα συσκευασία, αλλά και βελτιωμένη σύνθεση από συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl) και γλυκόζης, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη σύσταση WHO/FCH/CAH/06.1 του Π.Ο.Υ., συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών, ενώ διαθέτει ευχάριστη γεύση φράουλα με γλυκαντική ουσία σουκραλόζη. Είναι κατάλληλο για βρέφη (2 μηνών και άνω), παιδιά και ενήλικες. Διατίθεται σε συσκευασία δώδεκα (12) φακελιδίων.

Το almora PLUS σε νέα μορφή αναβραζόντων δισκίων – Effervescent – έχει ενισχυμένη σύνθεση για την ενυδάτωση και αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών του οργανισμού, χάρη στον συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), μετάλλων (Mg, Zn) και δεξτρόζης που περιέχει. Συγκεκριμένα, βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, τη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Συγχρόνως, περιέχει ψευδάργυρο, συστατικό που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό οξέων και βάσεων, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και στον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων. Απευθύνεται σε ενήλικες και διατίθεται σε συσκευασία δεκαπέντε (15) αναβραζόντων δισκίων, ενώ έχει ευχάριστη γεύση λεμόνι.

Τα δύο συμπληρώματα διατροφής της οικογένειας almora PLUS περιέχουν εγκεκριμένα από τον EFSA (Eυρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 432/2012 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) συστατικά.

Πληροφορίες για το almora PLUS Sachet και το almora PLUS Effervescent από το τμήμα CHC της ELPEN, τηλέφωνο: 211 1865347. Η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button