Η φωνή του ασθενούςΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συζήτηση για τον οδικό χάρτη εμβολιασμού COVID-19

Συζήτηση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας για τον «οδικό χάρτη εμβολιασμού COVID-19»

Αρχική > ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ > Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συζήτηση για τον οδικό χάρτη εμβολιασμού COVID-19

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει μία δημόσια συζήτηση με τίτλο «Ο οδικός χάρτης για τον εμβολιασμό COVID-19», την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 12:00.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου υποδέχεται εκ μέρους της εθνικής συνομοσπονδίας των συλλόγων ασθενών τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Ομότιμο Καθηγητή Δημόσιας Υγείας Τάκη Παναγιωτόπουλο, τον Καθηγητή Φαρμακολογίας Αχιλλέα Γραβάνη και τον Γ’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Καλαμίτση.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Ένωση επιχειρεί να συμβάλει στο δημόσιο και επιστημονικό διάλογο και στην υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών για το χρονοδιάγραμμα του εμβολιασμού, τις εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πορεία των κλινικής έρευνας για την έγκριση νέων εμβολίων, τις προκλήσεις που σχετίζονται με την παραγωγή και την ψυχρή αλυσίδα, καθώς και τα εμπόδια που ορθώνει η παραπληροφόρηση στην αποτελεσματικότητα της εθνικής στρατηγικής για την εμβολιαστική κάλυψη.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από τις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της Ένωσης, όσο και των 55 συλλόγων της σε όλη τη χώρα. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button