Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας – Το μήνυμα και οι αλλαγές

Το υπουργείο Υγείας αναμένεται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

(ΦΩΤΟ: HealthReport.gr)

Την επόμενη εβδομάδα έχει σχεδιαστεί από το Μέγαρο Μαξίμου να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για μία από τις επισκέψεις σε υπουργεία που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός μετά τις Ευρωεκλογές και το χαμηλό ποσοστό που έλαβε η κυβέρνηση.

Στόχος βέβαια να αποδειχθεί και στην πράξη ότι το …μήνυμα ελήφθη και ότι επιδιώκεται να επισπευσθούν οι αλλαγές στο σύστημα υγείας. Αλλαγές που έχουν κολλήσει εδώ και καιρό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας στις 4.7.2023, όταν υπουργός ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου εστιάζει στη μείωση της αναμονής στα δημόσια νοσοκομεία και στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών όπου οι ασθενείς περιμένουν για ώρες, ακόμη κι αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πάντως για μείωση του χρόνου αναμονής στα «Επείγοντα» μιλούσε ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη και από την προηγούμενη τετραετία.

Τώρα τι θα αλλάξει μετά τις Ευρωεκλογές, ένας Θεός ξέρει…

Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα