ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής: Μέσω app οι πολίτες θα βρίσκουν τα εφημερεύοντα φαρμακεία

Ο φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ανακοίνωσε πώς οι πολίτες θα βρίσκουν τα τα εφημερεύοντα φαρμακεία

Έναν νέο σύγχρονο τρόπο αξιοποιεί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής προκειμένου να μπορούν εύκολα και γρήγορα οι πολίτες να βρίσκουν τα εφημερεύοντα φαρμακεία στο Λεκανοπέδιο.

Με μία νέα εφαρμογή στο κινητό (app) την οποία μπορούν να κατεβάσουν οι πολίτες στο κινητό τους τηλέφωνο, θα εντοπίζουν ποιο φαρμακείο εφημερεύει κοντά στην περιοχή όπου βρίσκονται.

Αναλυτικότερα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ανακοίνωσε πώς καθορίζει πλέον τις εφημερίες αυτοματοποιημένα μέσα από ειδικό λογισμικό που δημιουργήθηκε από εξειδικευμένο πάροχο, όπου επιτυγχάνεται η χωροταξική ισοκατανομή των φαρμακείων και η χρονικά αμεσότερη πρόσβαση των πολιτών στα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες

Οι πολίτες έχουν πρόσβαση στις εφημερίες με τους εξής τρόπους :

1. από την επίσημη ιστοσελίδα του ΦΣΑ https://fsa-efimeries.gr/

2. στην προθήκη των φαρμακείων όπου υπάρχει ανηρτημένο QR code, για να το σκανάρουν οι πολίτες και να εντοπίζουν το κοντινότερο σε αυτούς εφημερεύον φαρμακείο.

3. με εφαρμογή που οι πολίτες θα κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Ειδικότερα:

Οι πολίτες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο (smartphone) που ονομάζεται FSA-Efimeries (APP STORE ή GOOGLE PLAY) και άμεσα να βρίσκουν ποιο φαρμακείο εφημερεύει κοντά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button