Ειδήσεις Υγείας

Φώφη Γεννηματά: Συλλυπητήρια ΠΙΣ, οδοντιάτρων και ΣΦΕΕ για το θάνατο της

Σύσσωμοι οι υγειονομικοί εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους πολιτικούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η θλιβερή αυτή απώλεια δυστυχώς έρχεται την ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που γιορτάζεται παγκοσμίως την 25η Οκτωβρίου. Και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Η Φώφη Γεννηματά αναδείχτηκε σε σημαντική πολιτική προσωπικότητα με ηγετικά χαρακτηριστικά που ανέδειξαν τον ρόλο της γυναίκας στην Πολιτική στη χώρα μας, καταλήγει η ανακοίνωσή.

Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, διακεκριμένης πολιτικού και ξεχωριστού ανθρώπου που μας δίδαξε ήθος, σεμνότητα και αξιοπρέπεια.

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε στη ζωή με αυταπάρνηση και τιμιότητα. Αντιμέτωπη με τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της, δεν λύγισε ποτέ στο βάρος τους. Αντίθετα, όρθια και ακλόνητη πάλεψε σκληρά και με γενναιότητα τις μάχες της ζωής της.

Σε όσους την γνώρισαν, άφησε ανάγλυφη τη σφραγίδα της ψυχικής της καλοσύνης και της απέραντης πραότητος του χαρακτήρα της, κόντρα στη θύελλα των προβλημάτων της υγείας.

Στον σύζυγό της, εξαίρετο συνάδελφο και αγωνιστή των δικαίων της Οδοντιατρικής οικογένειας, πρώην Ταμία της Ομοσπονδίας μας, στην οικογένειά της και στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πόνο τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά για τον αδόκητο θάνατό της με το ακόλουθο τηλεγράφημα:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σύσσωμο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια της Φώφης Γεννηματά μιας γυναίκας πολιτικού, που με το υψηλό ήθος, δυναμισμό και αξιοπρέπεια τίμησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την πολιτική ζωή της χώρας, επί χρόνια.
Η απουσία της θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Συλλυπητήριο μήνυμα και από το ΣΦΕΕ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο μήνυμά του, ο Σύνδεσμος αναφέρει: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, μιας εξαίρετης πολιτικού, μιας σπουδαίας γυναίκας με πίστη στη δημοκρατία, που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της αλλά και απέναντι σε μια αδυσώπητη νόσο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους οικείους της και στο Κίνημα Αλλαγής».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button