Επιχειρηματικά Νέα

GENESIS Pharma: Επίσημος χορηγός της Κέλλυς Αραούζου

Συγκεκριμένα από το 2014, η GENESIS Pharma υποστηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός τις προσπάθειες της πρωταθλήτριας μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυς Αραούζου για πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Την ίδια στιγμή βρίσκεται δίπλα της στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό των 10km Ανοιχτής Θάλασσας που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου 2016  όπου θα συναγωνιστεί με 24 κορυφαίες αθλήτριες για τη διάκριση στο όνειρο.

Σε αυτή τη τελική φάση που είναι μια δύσκολη προσπάθεια η GENESIS Pharma, βρίσκεται στο πλευρό της και της εύχεται μέσα από την καρδιά της να πραγματοποιήσει τον αγώνα της ζωής της.

Kelly photo

 

 

 

 

 

 

 

Πήρε τη σημαντική αυτή πρόκριση ένα χρόνο πριν, στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν όπου κατέκτησε την 8η θέση στα 10χλμ. Στην ίδια διοργάνωση σημείωσε και την κορυφαία προσωπική της επιτυχία έως σήμερα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας.

Η Κέλλυ έχει στο ενεργητικό της πολλές ακόμη επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα 25 της χρόνια κατέχει συνολικά δύο ατομικά παγκόσμια μετάλλια και πέντε ευρωπαϊκά. Ξεκίνησε ως αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα. Έκανε πανελλήνια ρεκόρ στα 400μ. και 800μ. ελεύθερο και μόλις σε ηλικία 17 ετών έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2008, πετυχαίνοντας μάλιστα την ίδια χρονιά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκεί σημείωσε την πρώτη της μεγάλη διεθνή επιτυχία, κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νεανίδων του Μεξικού. Η εξαιρετική της πορεία σε αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα την ώθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην ανοιχτή θάλασσα.

Από το 2009 ξεκίνησε να συμμετέχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στα 3, 5 και 10 χιλιόμετρα, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία. Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 3χλμ. και χάλκινο στα 5χλμ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2009. Το 2010 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 5χλμ και ακολούθησαν χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2011 και ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ και 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button