Για που το ΄βαλε ο Άκης Σκέρτσος;

Οι φήμες για τη μετακίνηση του Άκη Σκέρτσου

Φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις αλλά και οι φημολογίες ότι ο Άκης Σκέρτσος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κατηφορίζει σύντομα προς την οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας.

Τα σενάρια αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία. Άρχισαν να ακούγονται εδώ και καιρό μετά την έντονη ενασχόληση του κ.Σκέρτσου με τα θέματα της υγείας, αφού ο ίδιος έχει προβεί στις περισσότερες ανακοινώσεις το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον κορονοϊό, κατεβαίνοντας μάλιστα και στο υπουργείο Υγείας. Πριν λίγα 24ωρα μάλιστα ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωση τη διάθεση των δωρεάν self test σε όλους τους πολίτες.

Αρκούσε φυσικά αυτό και να γίνουν ακόμη πιο έντονες οι φήμες για την πιθανή μετακίνησή του στον επόμενο ανασχηματισμό.
Τώρα πότε θα γίνει αυτός; Πληροφορίες του HealthReport.gr μιλούν για Σεπτέμβριο, αλλά φαίνεται πως το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου ετοιμάζεται από τώρα και μετράει γνώμες και αντιδράσεις.

Ο προβληματισμός άλλωστε που φαίνεται να υπάρχει κεντρικά στην κυβέρνηση, μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr, είναι πως θα τοποθετηθεί άλλο ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο στο υπουργείο υγείας.
Βράζει η βάση της ΝΔ…

Δήμητρα Ευθυμιάδου:
Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα