Η φωνή του ασθενούς

«Γίνε κομμάτι της Ελπίδας» και στήριξε την προσπάθεια του «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

«Γίνε κομμάτι της Ελπίδας»! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του φετινού Sail For Pink, με το οποίο ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης μας καλεί για 9η συνεχή χρονιά να στηρίξουμε την προσπάθειά του για ενημέρωση κάθε γυναίκας στην Ελλάδας σχετικά με τη σπουδαιότητας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Στόχος της εκστρατείας αλλά και των γυναικών του Συλλόγου, γυναίκες που και οι ίδιες έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού, είναι ένας. Καμία άλλη γυναίκα να μη βιώσει την ίδια εμπειρία, αλλά και καμία γυναίκα που τη βιώνει να μη νιώθει μόνη, να ΖΕΙ και να ζει με ποιότητα.

Όλοι μαζί ενημερώνουμε τις μοναδικές γυναίκες της ζωής μας! Μητέρα, αδερφή, σύζυγο, κόρη, φίλη, τη γνωστή μας αλλά και την άγνωστη γυναίκα! Όλοι μαζί ενωμένοι για έναν κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού!
Σύμμαχός μας, εσύ! Στήριξε την προσπάθειά μας!

Η πολύτιμη στήριξη σας -τόσο ηθική, όσο και οικονομική- μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, ενώ ΜΑΖΙ καταφέρνουμε να στείλουμε το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η πανδημία δε σταματά το έργο μας και την προσπάθειά μας! Η πρόληψη όμως μπορεί να κάνει τη νόσο παρελθόν κι η Ελπίδα μας για έναν Κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού είναι το κίνητρό μας!

«Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ όλους! Όλους εσάς που με τη συμβολική δωρεά σας κάθε χρόνο συμβάλετε έμπρακτα, ώστε να ενημερωθούν γυναίκες και να προλάβουμε τη νόσο σε αρχικό στάδιο. Να έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε ηθική στήριξη στη γυναίκα που κάνει τις θεραπείες της, αλλά και μια περούκα σε εκείνη που έχασε τα μαλλιά της και να ενισχύσουμε τη ψυχολογία της.

Πολύ σημαντικό όμως ότι μπορούμε να παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις για όσες γυναίκες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, ενώ αναφέρει γεμάτη συγκίνηση «Στόχος μας να βρισκόμαστε κάθε χρόνο με την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας του Θεαγενείου σε όλη τη Β.Ελλάδα! Ξέρετε πόσες γυναίκες στην περιφέρεια, σε απομακρυσμένα χωριά δεν έχουν τη σωστή ενημέρωση και αναβάλουν συνεχώς τον προσυμπτωματικό έλεγχο ή δεν έχουν κάνει ποτέ μαστογραφία; Και φτάνουμε εκεί στην πόρτα τους για να κάνουν πρόληψη! ΟΛΟΙ εσείς συμμετέχετε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τόσο αυτό, όσο και όλα τα προγράμματα του Συλλόγου! ΕΣΕΙΣ σώζετε αυτές τις γυναίκες»

Με τη συμμετοχή σας συμβάλλετε σημαντικά στην:

Παροχή δωρεάν εξετάσεων μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες ή γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα

Συγκέντρωση σημαντικών οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων που στοχεύουν στην υλική και ηθική στήριξη της γυναικάς που νοσεί, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρετε στον αγώνα μας για καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως ασθενείς

Πραγματοποίηση προγραμμάτων που έχουν στόχο την ενημέρωση γυναικών σχετικά με την πρόληψη της νόσου

Πώς μπορείς να συμμετέχεις διαδικτυακά από όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

Τράβηξε μία φωτογραφία με το συλλεκτικό T-Shirt, βραχιόλι ή tangram (σύμβολο της φετινής διοργάνωσης) που θα λάβεις μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής στο https://almazoisthes.gr/sail-for-pink-new/
Μοιράσου την εμπειρία σου με τους διαδικτυακούς σου φίλους μέσω των Social Media και στείλε το δικό σου θετικό μήνυμα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Θυμήσου να κάνεις tag στη φωτογραφία ή το story σου! @almazoisthessalonikis & @sail_for_pink και #almazoisthess + #sailforpink

Η συμβολική δωρεά είναι 6€ και σας προσφέρουμε το συλλεκτικό Τ-Shirt ή βραχιόλι Sail for Pink, ενώ 12€ είναι η δωρεά για το Tangram – σύμβολο της φετινής διοργάνωσης.

Βασικός πυλώνας του «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης δεν είναι άλλος από τα προγράμματα τόσο ψυχοκοινωνικής στήριξης για τη γυναίκα που νοσεί, όσο όμως και ενημερωτικές δράσεις που αφορούν στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Όπως κάθε Οκτώβριο έτσι και φέτος σε συνεργασία με Δήμους, Φορείς, Εταιρείες και καταστήματα της πόλης ο Σύλλογος έχει οργανώσει μία πληθώρα εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνουν:

Δωρεάν εξετάσεις στο πλαίσιο προ συμπτωματικού ελέγχου σε συνεργασία με ειδικούς μαστολόγους
Ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση
Webinars που θα μεταδοθούν Live μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του συλλόγου (https://www.facebook.com/almazoisthessalonikis ) εστιασμένα στη γυναίκα που νοσεί

Σημεία εγγραφών για το 9ο Sail For Pink σε διάφορα καταστήματα της πόλης
Pink Products. Πώληση ροζ προϊόντων σε συνεργασία με καταστήματα της πόλης μέρος των εσόδων από τα οποία θα διατεθεί στον Σύλλογό μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button