Επιχειρηματικά Νέα

H ΕLPEN πάει…θέατρο!

Με τη συμμετοχή της, ως εταιρικό μέλος και χορηγός, στο σωματείο «Διάζωμα», η ELPEN επιχειρεί να συμβάλλει στην προστασία των αρχαίων Ελληνικών θεάτρων, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή της σε προγράμματα μείζονος πολιτιστικής αξίας.

ΕΛΠΕΝ
ΕΛΠΕΝ

Το σωματείο «Διάζωμα» προωθεί τη διαμόρφωση μιας «κοινωνικής συμμαχίας» επιχειρήσεων, επιστημόνων, ιδρυμάτων και πολιτών, με στόχο την ανάδειξη του κορυφαίου αυτού επιτεύγματος της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Με άξονα της δράσης του το δίκτυο των αρχαίων θεάτρων, το «Διάζωμα» επιχειρεί μια προσπάθεια «γονιμοποίησης μνημείων με οικονομία και κοινωνία», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Μπένος.

Στο πλαίσιο αυτό, ενεργοποιείται ταυτόχρονα κι ένας κοινωνικός διάλογος με στόχο τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνεργασιών με στόχο την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη για την χώρα μας. Χωρίς τη λήψη κρατικών χρημάτων, το «Διάζωμα» τροφοδοτεί το κράτος με σειρά μελετών και προγραμμάτων, συνιστώντας, κατά τον κ.Μπένο, μια «χρήσιμη πρώτη ύλη για εθνική διαβούλευση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button