Επιχειρηματικά Νέα

H Bayer Ελλάς στηρίζει για 4η χρονιά την Ομάδα Αιγαίου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου, υποστηρίζοντας τον 22ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους ο οποίος ολοκληρώθηκε αποδεικνύει ότι συνεχίζει με συνέπεια να κάνει πράξη τη δέσμευσή της και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών και να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Ομάδα διένυσε πάνω από 530 ναυτικά μίλια με 10 προορισμούς: Θύμαινα, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Σύμη, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Ίος, Ηρακλειά, Κουφονήσι, στα οποία διενεργήθηκαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων.

Παράλληλα, κατά τον Διάπλου παραδόθηκε εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, ενώ ολοκληρώθηκαν και σημαντικά έργα υποδομής.

Η εταιρεία στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» με την υποστήριξη στην Ομάδα Αιγαίου εστιάζει και αυτή τη φορά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών που έχουν μεγάλη ανάγκη σε θέματα υγείας και υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία σε συνεργασία με την ομάδα Αιγαίου προχώρησαν σε δωρεά ενός κλειστού βαν, στην κοινότητα του Κουφονησίου, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς ατόμων, κυρίως υπερηλίκων και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ασθενών και τραυματιών.

Μια τέτοιου είδους δωρεά αποτελεί μέγιστης σημασίας υποστήριξη για την τοπική κοινότητα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο κομμάτι της μεταφοράς ατόμων τα οποία είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κυρία Σόνια Μουσαβερέ, τόνισε σχετικά: «Είναι τιμή μας για μια ακόμη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ, μαζί με την Ομάδα Αιγαίου και είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας στα μικρά νησιά που το έχουν ανάγκη. Η φιλοσοφία της Bayer Ελλάς επικεντρώνεται στον άνθρωπο κι έτσι στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας φροντίζουμε πάντα να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας”.

Από την πλευρά της Ομάδας Αιγαίου, ο Κυριάκος Σταθάκης, Μέλος της Ομάδας, συμπλήρωσε: «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Bayer Ελλάς βρίσκεται αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια προκειμένου να βρεθούμε κοντά στους ακρίτες μας. Το κοινό μας όραμα είναι να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη ζωή στα μικρά και ακριτικά νησιά με χορηγίες, έργα υποδομής και ιατρικές εξετάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο την ευχαριστούμε πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button