ΆρθραΕμβόλιαΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κικίλιας: Έρχεται μπόνους για τους υγειονομικούς – Μέχρι τέλος Ιουνίου θα μπορεί να έχει εμβολιαστεί κάθε ενήλικος

Κλειδώνει μπόνους για υγειονομικούς σύμφωνα με τον υπ. Υγείας

Μπόνους αναμένεται να ανακοινώσει για τους υγειονομικούς ο πρωθυπουργός «στο χρόνο που πρέπει», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος ήδη έχει μεριμνήσει μία φορά οριζοντίως και έχουν πάρει μπόνους οι υγειονομικοί σας δηλώνω ότι θα το ξανακάνει. Στο χρόνο που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει και μελετούμε διάφορες πολιτικές αποφάσεις που μπορούν να στηρίξουν, να θωρακίσουν και να ενισχύσουν περαιτέρω αυτούς τους ανθρώπους.

Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι η ελληνική Κυβέρνηση δια μέσου του Πρωθυπουργού θα μεριμνήσει ξανά στο χρόνο που πρέπει για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν σκληρά, καθημερινά και δεν έχουν σταματήσει, ούτε αυτές τις Άγιες μέρες.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου όλοι άνω των 18 ετών

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να έχει εμβολιαστεί όποιος ενήλικος το επιθυμεί τόνισε, σημειώνοντας ότι ήδη έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό σχεδόν 115 χιλιάδες (114.873) πολίτες ηλικίας 30-39, και 22 χιλιάδες (21.706) πολίτες ηλικίας 40-44, ενώ ήδη πάνω από 10 χιλιάδες (10.252) πολίτες 30-39 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου τους.

Εμβολιασμοί κατ΄οίκον

Είναι σε εξέλιξη οι τεχνικές συζητήσεις για το πρόγραμμα του εμβολιασμού στο σπίτι, ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν, με κάποιο πιο «εύκολο» εμβόλιο, όπως για παράδειγμα αυτό της Johnson & Johnson. Η συγκεκριμένη επιχείρηση θα είναι οριζόντια για όλη τη χώρα κατέληξε ο υπ. Υγείας.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button