ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορονοϊός: Δεν κατέρρευσε το Λαϊκό νοσοκομείο υποστηρίζει η Διοίκηση – Μιλά για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Τι αναφέρει η Διοίκηση του Λαϊκού μετά τη δραματική εφημερία

Δραματική ήταν η χθεσινή εφημερία στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου ασθενείς είναι σε αναμονή προκειμένου να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ σε άλλο νοσοκομείο δεδομένου ότι το Λαϊκό δεν διαθέτει covid ΜΕΘ.

Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των εργαζομένων στο Λαϊκό νοσοκομείο, η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος υποστηρίζει ότι δεν «κατέρρευσε».

Πάντως ο Πρόεδρος των Εργαζομένων σε δηλώσεις του τόνισε ότι δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και κατά τη διάρκεια της αναμονής για μία κλίνη εκτός Λαϊκού.
Κάτι το οποίο δεν διέψευσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου αφού σημείωσε ότι στη διαχείριση του covid υπάρχουν ανατροπές μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι υποστηρίζει η Διοίκηση

Η Διοίκηση πάντως αναφέρει:

Η εφημερία 23-24/03/2021 του ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», για τη διαχείριση ασθενών Covid, ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το Νοσοκομείο μας, ενώ κατά τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 8 εξιτήρια.

Έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών, είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid, είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου – και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ και υπήρχε διαρκής παρακολούθηση αυτής.

ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡETAI ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ Ή ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Άλλωστε, στις 21:00 το βράδυ είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες.
Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη.
Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button