ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορoνοϊός: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη σήμερα το απόγευμα

Στις 7 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τον κορονοϊό στους πολίτες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε πως το απόγευμα θα απευθυνθεί στους πολίτες προκειμένου να τους ενημερώσει για τον κορονοϊό.

«Ευκαιρία να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στο μέτωπο κατά του κορονοϊού είμαστε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα, έχει έρθει και στη χώρα μας.
Θα μιλήσω στους πολίτες και θα εξηγήσω που βρισκόμαστε και ποια μέτρα θα πρέπει να λάβουμε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα της πανδημίας, σημείωσε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι λίγοι, παραβιάζουν τα μέτρα και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.Διαβάστε ΕΔΩ ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι: Κορονοϊός: Έρχονται νέα μέτρα αν – Τι προτείνουν οι ειδικοί στο Μαξίμου

Σε λίγη ώρα, στις 12:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες καθώς συνολικά 43 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας μετρούν θετικά κρούσματα κορωνοϊού, δύο εκ των οποίων (Κοζάνη, Καστοριά) βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού και σε τοπικό lockdown και άλλες 17 σε «πορτοκαλί» συναγερμό, λίγο πριν το lockdown.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εστιάσει στην αυστηρή τήρηση των υπαρχόντων μέτρων στις περιοχές που η επιδημία μοιάζει να ξεφεύγει και ήδη οι πόλεις έχουν μπει σε πορτοκαλί συναγερμό.

Αντίστοιχα βέβαια και για τις κόκκινες περιοχές που προκαλούν έντονη ανησυχία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και ανακοινώσεις Μητσοτάκη για την επιδημία.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button