ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορονοϊός: Συναγερμός στο υπουργείο Υγείας από κρούσμα στην τεχνική υπηρεσία

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας από κρούσμα κορονοϊού που εντοπίσθηκε

Αρχική > Άρθρα > Κορονοϊός: Συναγερμός στο υπουργείο Υγείας από κρούσμα στην τεχνική υπηρεσία

Επί ποδός είναι το υπουργείο Υγείας τις τελευταίες ώρες- σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr – καθώς εντοπίσθηκε κρούσμα κορονοϊού στην τεχνική υπηρεσία. Πρόκειται για μία υπηρεσία που δεν εδρεύει στο κεντρικό κτίριο της οδού Αριστοτέλους, αλλά σε διπλανό στην οδό Μακεδονίας.

Ωστόσο όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, αρκετοί υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας μεταβαίνουν στο κεντρικό κτίριο όπου βρίσκεται και η ηγεσία του υπουργείου, για διάφορες εργασίες.

Άλλωστε το τεχνικό τμήμα σχετίζεται με υπηρεσίες συντήρησης, ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και με το τμήμα ανάπτυξης μονάδων υγείας.

Συναγερμός

Από την ώρα που υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας βρέθηκε θετική, επικράτησε αναστάτωση. Το τμήμα μπήκε σε «καραντίνα» ενώ όπως τονίζουν πηγές του HealthReport.gr, οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εξεταστούν με τεστ για τον κορονοϊό στο σύνολό τους.

Πάντως εδώ και μέρες επικρατούσε ανησυχία στο κτίριο της οδού Μακεδονίας, μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες. Και αυτό επειδή δεν είχε εφαρμοσθεί η εκ περιτροπής εργασία σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται οι υπάλληλοι στις αίθουσες.
Εξάλλου σχεδόν σε όλο το δημόσιο τομέα η τηλεργασία δεν έχει εφαρμοσθεί με μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr.

Άγνωστο παραμένει πάντως εάν θα ληφθούν νέα αυστηρότερα μέτρα στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, αλλά κι αν θα γίνουν μαζικά τεστ σε όλο το προσωπικό καθώς και απολυμάνσεις, δεδομένου ότι υπήρχαν υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας που επισκέπτονταν το κεντρικό κτίριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button