ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορονοϊός: Τι θα κρίνει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για νέα μέτρα – Όλες οι πληροφορίες

Στην τήρηση των σημερινών μέτρων επιμένει η κυβέρνηση που βάζει σε εφαρμογή τον δυναμικό χάρτη προστασίας από τον κορονοϊό

Μπορεί συχνά πυκνά να ακούγονται πληροφορίες ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τη λήψη νέων μέτρων, προς ώρας όμως φαίνεται ότι η κυβέρνηση επιμένει στην αυστηρή τήρηση των υπαρχόντων.

Άλλωστε πλέον οι υγειονομικές αρχές θα έχουν στα χέρια τους ένα χρήσιμο εργαλείο για την παρατήρηση της επιδημιολογικής πορείας του κορονοϊού στη χώρα μας και μέσω αυτού θα λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις.

Ο χάρτης της επιδημιολογικής προστασίας που τίθεται άμεσα σε ισχύ, θα είναι εκείνος που θα κρίνει τα νέα μέτρα ή όχι. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ τι θα περιλαμβάνει ο χάρτης: «Χαρδαλιάς: Ενεργοποιείται χάρτης υγειονομικής ασφάλειας με 4 επίπεδα ετοιμότητας»

Η Αττική

Έτσι η κυβέρνηση -όπως τονίζουν πηγές του HealthReport.gr – έχει αποφασίσει να λαμβάνει αποφάσεις βήμα βήμα όπως έλεγαν καλά γνωρίζοντες. Μέχρι στιγμής και στην Αττική θα ακολουθηθεί αυτή η τακτική, καθώς είναι πολλά τα κυβερνητικά στελέχη που τάσσονται κατά της γενικευμένης χρήσης μάσκας.

Κάτι που άλλωστε δεν είναι εύκολο να εφαρμοσθεί στην πράξη και θα προκαλούσε και πολλές τριβές στην κοινωνία, περιγράφουν κυβερνητικά στελέχη στο HealthReport.gr.
Οι επόμενες ημέρες πάντως θα κρίνουν το τι θα γίνει στην Αττική, καθώς ο αυξημένος αριθμός των διασωληνωμένων και τα συνεχώς αυξημένα κρούσματα δεν αφήνουν περιθώριο για εφησυχασμό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button