ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορονοϊός: Ξανά χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα η σημερινή ενημέρωση

Ξανά χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση του υπ. Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό

Αρχική > Άρθρα > Κορονοϊός: Ξανά χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα η σημερινή ενημέρωση

Όπως ανακοίνωσε το υπ. Υγείας η προγραμματισμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τα έκτακτα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην Αττική! Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκάλυψε το HealthReport.gr για τις προτάσεις των ειδικών: «Κορονοϊός: Επεκτείνεται στην Αττική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους – Τι προτείνει η Επιτροπή των Ειδικών»

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε πει πρόσφατα πως θα εμφανίζεται μόνο όταν το κρίνει ο ίδιος απαραίτητο. Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει: Τσιόδρας: Γιατί απείχα από την ενημέρωση

Ωστόσο από τότε που επέστρεψε η ενημέρωση για τον κορονοϊό ο κ. Τσιόδρας έχει συμμετάσχει μία φορά. Τις υπόλοιπες φορές τον έχει αντικαταστήσει ο κ. Μαγιορκίνης ενώ μία φορά έχει πάρει τη θέση του ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button