Ειδήσεις Υγείας

Menarini Hellas: Κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη και Καινοτομία»

Το πρώτο βραβείο (Platinum) στην κατηγορία «Ανάπτυξη και Καινοτομία» απέσπασε η φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, στο πλαίσιο του θεσμού «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018», κατά τη διάρκεια του 18ου Φαρμακευτικού Συνεδρίου Hellas PHARM, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Ο όμιλος Menarini με παράδοση στην καινοτομία και την ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

 

 

 

 

 

 

Η Menarini Hellas, πιστή στη φιλοσοφία και τη στρατηγική του ομίλου εισήλθε με μεγάλη επιτυχία στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων υγείας με ένα νέο, δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων και καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: MENARINI Hellas: Νέο μεγάλο άνοιγμα στα συμπληρώματα διατροφής

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης αναφερόμενος στη διάκριση της εταιρείας, στο πλαίσιο των «Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2018» δήλωσε «η βράβευση της εταιρείας μας στην κατηγορία «Ανάπτυξη και Καινοτομία» αποτελεί για όλους εμάς στην Menarini Hellas, σημαντική αναγνώριση καθώς είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συστηματικής συνεργασίας, βάσει των στόχων και της εταιρικής μας στρατηγικής».

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI HELLAS κ. Γεώργιος Συκιανάκης

Η Menarini Hellas συνεχίζει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία, με την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό τομέα αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, καθώς και στον τομέα της αυτοθεραπείας με την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων.

«Το νέο μας τμήμα συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε με ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο, σε συνεργασία με το Φαρμακοποιό, να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία και την ευεξία του» κατέληξε ο κ. Γ. Συκιανάκης.

 

 

 

 

 

Το βραβείο παρέλαβε o κ. Σπύρος Μπόκιας, επικεφαλής Consumer Health Business Unit, Menarini Hellas!

Να σημειωθεί εδώ ότι τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Λίφτινγκ» από τη Menarini Hellas στο Περιφερειακό Ιατρείο στη Νίσυρο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button