ΆρθραΕμβόλιαΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μητσοτάκης: Θα εμβολιαστώ πρώτος και εγώ και η οικογένειά μου – Τι είπε για τους αρνητές του εμβολιασμού

Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς των εμβολίων κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Αρχική > Άρθρα > Μητσοτάκης: Θα εμβολιαστώ πρώτος και εγώ και η οικογένειά μου – Τι είπε για τους αρνητές του εμβολιασμού

Το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν ανέφερε για άλλη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι το “πρόβλημά μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν”.

Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας ενημέρωση της κοινής γνώμης για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι, δηλώνοντας ότι θα το κάνει πρώτος  με μεγάλη χαρά μαζί με την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε περισσότερα από ένα εμβόλιο, που θα είναι ασφαλή. Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς και θα πάρουμε τον αριθμό που μας αναλογεί.

Το εμβόλιο είναι πάνω από όλα ασφαλές και απαραίτητο” τόνισε ο ίδιος και επισήμανε ότι είναι πρόβλημα οι αρνητές του εμβολίου- μια κατάσταση που όπως είπε δεν είναι καινούργια. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα”.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button