Επιχειρηματικά Νέα

MSD:Βράβευση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος

Τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά η MSD, καθώς βραβεύθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA), για τη συνεχιζόμενη βελτίωση των ενεργειακών της επιδόσεων και την ηγετική της θέση στη διαχείριση της ενέργειας, τόσο στον φαρμακευτικό, όσο και στον εν γένει βιομηχανικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η MSD έλαβε από τον EPA (Environmental Protection Agency), το Βραβείο «2016 ENERGY STAR Partner of the Year – Sustained Excellence Award» για την «Αειφόρα Αριστεία». Το βραβείο αφορούσε τη μονάδα παραγωγής της MSD στο Las Piedras του Πουέρτο Ρίκο, το οποίο επέτυχε ενεργειακές επιδόσεις που το κατατάσσουν στο κορυφαίο 25% των εγκαταστάσεων φαρμακοβιομηχανίας σε εθνικό επίπεδο. Επίσης έλαβαν ενεργειακή πιστοποίηση τα κτίρια γραφείων της MSD στο Cokesbury και στο Branchburg του New Jersey, όπως επίσης και το κτίριο γραφείων στο Upper Gwynedd της Pensylvania.
Η MSD αποτελεί εταίρο του προγράμματος Energy Star από το 1995 και βραβεύεται για 11 συνεχόμενες χρονιές, δύο φορές ως «Εταίρος της Χρονιάς» και εννέα φορές πλέον για την «Αειφόρα Αριστεία».

«Στην MSD είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με το ENERGY STAR, καθώς μας βοηθά να προωθήσουμε το ενεργειακό μας πρόγραμμα, ενώ παρέχει καθοδήγηση για μια πιο αποτελεσματική χρήση της ενέργειας», ανέφερε ο Don Watson, Αντιπρόεδρος, Global Workplace & Enterprise Services της MSD. «Έχουμε δεσμευθεί στην αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων και στην ελάττωση της επίπτωσης των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον».

«Με τη συνεχή συνεργασία της με το ENERGY STAR, η MSD βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου, τα οποία επιτείνουν την κλιματική αλλαγή», ανέφερε η Διοικήτρια του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ Gina McCarthy. «Είμαι περήφανη για την αναγνώριση της MSD με την υψηλότερη μορφή αναγνώρισης του προγράμματος ENERGY STAR, ως νικήτρια του Βραβείου 2016 ENERGY STAR Partner of the Year – Sustained Excellence Award. Η MSD επιδεικνύει ισχυρή δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα και στην διατήρηση ενός υγιούς πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές».

Σχετικά με το ENERGY STAR

To ENERGY STAR αποτελεί την απλή επιλογή για την ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Για περισσότερα από 20 έτη, οι άνθρωποι στην Αμερική, ανατρέχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος ENERGY STAR για καθοδήγηση σχετικά με το πώς να εξοικονομούν ενέργεια, να εξοικονομούν χρήματα και να προστατεύουν το περιβάλλον. Κάθε μπλε ετικέτα αποτελεί ένα προϊόν, κτίριο ή οικία, η οποία πιστοποιείται ξεχωριστά για τη χρήση λιγότερης ενέργειάς και τις μικρότερες εκπομπές αερίων που συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.

Σήμερα, το ENERGY STAR, αποτελεί το ευρύτερα αναγνωρισμένο σύμβολο ενεργειακής αποτελεσματικότητας ανά τον κόσμο, έχοντας βοηθήσει οικογένειες και επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν 362 δισεκατομμύρια δολάρια από λογαριασμούς εταιρειών κοινής ωφελείας, ενώ έχει ελαττώσει τις εκπομπές των αερίων θερμοκηπίου κατά περισσότερο από 2,4 δισεκατομμύρια μετρικούς τόνους από το 1992.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button