Η φωνή του ασθενούςΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Novartis Hellas: Νέα κοινωνική εκστρατεία – «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» (video)

Καμπάνια που έχει σαν στόχο την ενίσχυση της υπεύθυνης στάσης όλων των πολιτών στα μέτρα για τον κορονοϊό

Αρχική > ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ > Novartis Hellas: Νέα κοινωνική εκστρατεία – «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» (video)

Με αφορμή το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, η καμπάνια έχει σαν στόχο την ενίσχυση της υπεύθυνης στάσης όλων των πολιτών, σχετικά με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ασφάλειας ενάντια στον νέο κορωνοϊό.

Με δημιουργικό εύρημα την αγνή, καθαρή, κριτική αλλά και βαθιά αισιόδοξη ματιά ενός παιδιού, παρουσιάζεται το διαφορετικό καλοκαίρι που περάσαμε φέτος, μέσα από ένα spot διάρκειας 104 δευτερολέπτων, που δημιουργήθηκε για αποκλειστική χρήση στα social media.

Στο ημερολόγιο ενός μικρού κοριτσιού, η περιγραφή τυπικών καλοκαιρινών στιγμών συνοδεύεται από τα μέτρα προστασίας που τηρούσε η ίδια και η οικογένειά της, ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Κατά την αφήγηση, ξεχωρίζουν λέξεις που καθεμιά ξεκινά από διαφορετικό γράμμα, και το αλφαβητάρι που δημιουργείται ζωντανεύει εικόνες της νέας πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.

Η ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ της παιδικής αθωότητας και των πρωτόγνωρων συνθηκών, γεννά ένα μήνυμα αισιοδοξίας και η τελική προτροπή «να μην ξεχνάμε όλα τα σημαντικά πράγματα», αποτελεί το κλειδί για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.

Μπορείτε ΕΔΩ να παρακολουθήσετε την ταινία!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button