Επιχειρηματικά Νέα

Novartis: Χορηγός στον αγώνα GreeceRacefortheCure

Πιστή στη δέσμευση της να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών, βρέθηκε και αυτή τη χρονιά δίπλα στις γυναίκες που έχουν νοσήσει ως «Survivors’ sponsor» χορηγώντας το καθιερωμένο PinkCocktail, καθώς και τη συμμετοχή των survivors στο GreeceRacefortheCure®.

Κατά τη διάρκεια του PinkCocktail  και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 140 survivors, η Αννούσα Μελά, γνωστή blogger και styleexpert, παρουσίασε ένα διαδραστικό σεμινάριο μόδας, στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενες κυρίες στήνοντας ένα αυθόρμητο fashionshow.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος του προγράμματος «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» που παρέχει δωρεάν στη γυναίκα ασθενή μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων τα οποία θα της προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να μπορέσει να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»
Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους.  Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, από  τις 17:30-20:30, και τις Παρασκευές από τις 18:30 – 20:30.  Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή στο www.eventora.com/el/Events/eisaigynaika-eisaidynami. Η κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε όσα σεμινάρια ή ενότητες επιθυμεί.  Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button