ΔιαβήτηςΕπιχειρηματικά Νέα

Novo Nordisk Hellas: «Αλλάζουμε την Παχυσαρκία»

Το 2015 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παχυσαρκίας (WOF) ανακήρυξε την 11η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, ενώ για πρώτη φορά φέτος, ο εορτασμός πραγματοποιείται την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, ως η πρώτη κοινή Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας με κεντρικό μήνυμα «Changing the Narrative», καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν πολλές διαφορετικές ημέρες εορτασμού ανά την υφήλιο από πολλές ομοσπονδίες για τη νόσο της παχυσαρκίας.

Στόχος του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παχυσαρκίας (World Obesity Day – WOD), στις 4 Μαρτίου 2020 είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η παχυσαρκία, καθώς πλήττει περισσότερα από 650 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με βαθιές επιπτώσεις σε άτομα, τις οικογένειες τους και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Στόχος της εταιρείας Novo Nordisk Hellas είναι να «Αλλάξουμε την Παχυσαρκία» ενισχύοντας την ενημέρωση και της ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σχετικά με τη νόσο στη χώρα μας, καθώς αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση του σακχαρώδους διαβήτη, του καρδιαγγειακού νοσήματος και άλλων ασθενειών.

Σχετικά με το πρόγραμμα Changing ObesityTM

Η παχυσαρκία είναι μια σοβαρή, χρόνια ασθένεια που πλήττει περισσότερα από 650 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με βαθιές επιπτώσεις σε άτομα, οικογένειες και συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Στη Novo Nordisk, είμαστε αφοσιωμένοι στο να καταστήσουμε την παχυσαρκία μια προτεραιότητα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα Changing ObesityTM είναι η μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων με παχυσαρκία αλλάζοντας τον κόσμο για τον τρόπο που βλέπει, αποτρέπει και αντιμετωπίζει την παχυσαρκία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button