
Όταν το θράσος περισσεύει – Στις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ και ο αποπεμφθείς του Νοσοκομείου Μεταξά
Και ο αποπεμφθείς του Νοσοκομείου Μεταξά πήρε μέρος στις εξετάσεις για τους Διοικητές Νοσοκομείων
Δεν πτοήθηκε ο απομακρυνθείς πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Χαράλαμπος Τουμπέκης από το να δώσει ακόμη και εξετάσεις στο ΑΣΕΠ για να ξαναδιοριστεί στο ΕΣΥ.
Παρά το γεγονός ότι εις βάρος του υπάρχει έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που του καταλογίζει 500.000 ευρώ (και έρχονται και άλλα) λόγω κακοδιαχείρισης και παρατυπιών με απ’ ευθείας αναθέσεις από την εποχή της πανδημίας, ο πρώην Διοικητής του Μεταξά έκατσε με άνεση στα θρανία του ΑΣΕΠ για να πάρει μέρος στο γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.
Όσοι τον είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς η υπόθεσή του στοίχισε στην κυβέρνηση η οποία τον διατηρούσε στην θέση του λόγω υψηλών γνωριμιών, αλλά αποπέμφθηκε τελικά από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όταν έχασε την προστασία του από γνωστό πολιτικό πρόσωπο που τότε εκινείτο στο περιβάλλον Μαξίμου.
Και το ερώτημα είναι εάν έγραψε καλά, εάν πληροί και τα τυπικά προσόντα και περάσει και τα επόμενα στάδια, η κυβέρνηση θα τον ξαναδιορίσει;
Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή και στο ΕΣΥ…