Η φωνή του ασθενούςΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας: Εκστρατεία εμβολιασμού με διαφημιστικά σποτ και νέα εμβολιαστικά κέντρα

Στην αύξηση των χαμηλών εμβολιαστικών ποσοστών στη βόρεια Ελλάδα επιθυμεί να συμβάλλει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Με τη δημιουργία έξι εμβολιαστικών κέντρων και διαφημιστικό σποτ, παρακινεί τους φοιτητές και διδάσκοντες να γίνουν… “μέρος της λύσης”.

Στη δημιουργία και λειτουργία έξι εμβολιαστικών κέντρων εντός των εγκαταστάσεών του προχώρησε η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Αν και το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία του, με τη διά ζώσης διδασκαλία να εξελίσσεται χωρίς προβλήματα σε πέντε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα που έχουν ορίσει οι αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, ωστόσο προχώρησε και η δημιουργία και λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων.

Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων φοιτητών του Πανεπιστημίου και η διασφάλιση στον μέγιστο δυνατό βαθμό των συνθηκών της δια ζωής διδασκαλίας και λειτουργίας των τμημάτων.

Σύμφωνα με την αντιπρύτανη Φοιτητικών θεμάτων και Μέριμνας καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, «η απόφαση του ιδρύματος εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού και τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button