ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Πάτρα: Αύριο ανοίγει το Καραμανδάνειο μετά τη φωτιά – «Αυτοψία» από Άδωνι Γεωργιάδη

Το «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα επαναλειτουργεί από αύριο για να φύγει σήμερα ο καπνός που έχει συγκεντρωθεί

Την επαναλειτουργία αύριο, Πέμπτη, του νοσοκομείου «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα, που σήμερα είναι κλειστό μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη, ανακοίνωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, που έκανε αυτοψία «το νοσοκομείο θα λειτουργήσει αύριο για να φύγει σήμερα ο καπνός που έχει συγκεντρωθεί». Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι έχει ελεγχθεί και το νερό στο νοσοκομείο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.ΦΩΤΟ αρχείου

Ο υπουργός Υγείας συνεχάρη τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ «που εισηγήθηκε να γίνει η μεταφορά των ασθενών πολύ πριν τα γεγονότα ώστε να μην τεθεί κίνδυνος σε ζωή ούτε και να υπάρξει ταλαιπωρία. Η απόφαση για την εκκένωση λήφθη έγκαιρα γιατί το χθεσινό θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Για λίγη ώρα φοβηθήκαμε χθες». «Έγινε ένα μικρό θαύμα εδώ» πρόσθεσε.

Επίσης σημείωσε ότι «τα πρόσφατα έργα που κάναμε είχαν προσθέσει και σωλήνες νερού που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς».

«Σε μια δύσκολη στιγμή όλα τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε. Ευχαριστώ και την πυροσβεστική που δίνει καθημερινή μάχη» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωτιά στην Πάτρα: Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Παίδων

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button