Ριζικές αλλαγές στο ΕΣΥ αλλά μετά τις εκλογές – Πώς σχεδιάζονται οι συγχωνεύσεις αλλά και τα νοσοκομεία «κόμβος» και οι «ακτίνες»

Τι σκοπεύει να αλλάξει στα νοσοκομεία η ΝΔ εάν εκλεγεί και πάλι

Ριζικές αλλαγές στα νοσοκομεία όλης της χώρας σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση αλλά … μετά τις εκλογές. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να εκλεγεί η ΝΔ και να μην χρειάζεται να κάνει υποχωρήσεις σε τυχόν συγκυβερνήσεις, ώστε να υλοποιήσει το μεγαλόπνοο σχέδιό της για το ΕΣΥ.

Ωστόσο το σχέδιο για να αναδιοργανωθούν πλήρως τα νοσοκομεία είναι ήδη έτοιμο όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr. Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει αρκετές συγχωνεύσεις που είχαν προγραμματισθεί εδώ και καιρό αλλά και αλλαγή όλου του υγειονομικού χάρτη.

Ο χάρτης αυτός με βάση τα σχέδια που κάνουν οι κυβερνώντες (εκ του ασφαλούς μετά τις εκλογές) περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός κεντρικού νοσοκομείου το οποίο θα ονομάζεται «κόμβος» και γύρω του θα βρίσκονται οι «ακτίνες». Τα υπόλοιπα νοσοκομεία δηλαδή που θα λειτουργούν γύρω από τον «κόμβο».

Βέβαια στα νοσοκομεία «ακτίνες», όπως περιγράφουν πηγές στο HealthReport.gr, έχουν συμπεριληφθεί και μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Τώρα πως μπορεί ένα τέτοιο σχέδιο να υλοποιηθεί στην πράξη, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο…

Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα