
Σε ανοδική τροχιά κινείται ο Όμιλος Τσέτη – Τι δείχνουν τα οικονομικά στοιχεία
Τι είπε η πρόεδρος του Ομίλου Ιουλία Τσέτη για τα επόμενα βήματα
Σε ανοδική τροχιά κινείται ο Όμιλος Τσέτη που διαθέτει τόσο εταιρείες φαρμάκου, όσο και καλλυντικών. Η Πρόεδρος του Ομίλου Ιουλία Τσέτη παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα υποτροφιών της ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από το θάνατο του ιδρυτή της Uni-Pharma.
Ειδικότερα όπως ανέφερε η κ.Τσέτη έχουν δοθεί έως τώρα 35 υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές και ερευνητές, ενώ προσφάτως θεσμοθετήθηκε και μια υποτροφία προς τιμήν της καθηγήτριας φαρμακολογίας του ΕΚΠΑ Ιωάννας Ανδρεάδη η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή και υπήρξε στενή φίλη και συνεργάτης της Ιουλίας Τσέτη.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε, η Uni -Pharma κατέγραψε αύξηση άνω του 42% στον κύκλο εργασιών της. Από την άλλη ο κύκλος των εργασιών της Intermed αυξήθηκε κατά 77% καταγράφοντας ιστορικό υψηλό το 2023.
Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε η πρόεδρος κ. Ιουλία Τσέτη τα προϊόντα του ομίλου εξάγονται σε περισσότερες από 60 χώρες του πλανήτη με εξαίρεση την Βόρεια Αμερική.
Η κ. Τσέτη μιλώντας για την επέκταση των εταιρειών σημείωσε ότι η φαρμακοβιομηχανία δεν μπορεί να μένει στάσιμη αφού εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. «Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία» ανέφερε.
Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα πάνω από 700 εργαζομένους ενώ το 42% του συνολικού προσωπικού είναι γυναίκες. Αντίστοιχα υψηλή είναι η γυναικεία παρουσία και στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης αφού με βάση τα στοιχεία φθάνει το 70%.