Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Sex εκτός σπιτιού: Ποια είναι τα δημοφιλέστερα μέρη;

Απαραίτητο συστατικό του καλού σεξ είναι η ποικιλία και η πρωτοτυπία πράγμα το οποίο φαίνεται ότι γνωρίζουν τα σημερινά ζευγάρια που ψάχνουν διάφορους τρόπους, για να ανανεώσουν την ερωτική σπίθα.

Μελέτη που έγινε από ιστοσελίδα γνωριμιών σε δείγμα 2000 ατόμων ηλικίας από 30 έως 40 ετών εντόπισε τα top μέρη για σεξ μετά το σπίτι. Έτσι εκτός από το κρεβάτι, ένα ποσοστό που αγγίζει το 60% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε ότι το καλύτερο σεξ γίνεται στο νερό όπως στην μπανιέρα, στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Ένας στους τρεις άνδρες και μια στις πέντε γυναίκες απάντησε πως θα προτιμούσε να κάνει σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου ακόμη και αν δεν έμενε σε αυτό όλη την νύχτα.

%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf

 

 

 

 

Ένα ακόμη δημοφιλές μέρος για σεξ αναδεικνύεται το αυτοκίνητο το οποίο συγκεντρώνει τις προτιμήσεις κυρίως των νεαρών ζευγαριών. Όσο αναφορά το γραφείο μόλις το 15% προτιμά να έχει στενές επαφές…τρίτου τύπου στο γραφείο.

%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf

Από την ίδια έρευνα προκύπτει και ένα σημαντικό στοιχείο ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 22% προτιμούν να κάνουν σεξ στο δάσος μετά από πεζοπορία το 18%, στο πάρκο και στη σκηνή του camping!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button