Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Tι να του … τραγουδήσετε για να ανέβει στο σεξ!

Σύμφωνα με τα όσα απάντησαν 558 άνδρες ηλικίας από 22- 42 ετών αυτό που τους εξιτάρει περισσότερο απ όλα, εκτός από τους αναστεναγμούς, είναι κατά τη διάρκεια του σεξ και λίγο πριν τη κορύφωση να ψιθυρίσετε το όνομα τους.

 

Το πιπεράτο λεξιλόγιο κατά τη διάρκεια του σεξ σε συνδυασμό με την έκφραση των συναισθημάτων και των σκέψεων σας εκείνη τη στιγμή, απογειώνει σύμφωνα με την έρευνα 6 στους 10 άνδρες.

 

Επίσης, στους άντρες αρέσει να σας ακούν να μουγκρίζετε όταν φτάνετε στην κορύφωση, καθώς είναι πιο εύκολο και για εκείνον να έρθει σε οργασμό. Με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνει ότι σας έχει ευχαριστήσει τόσο πολύ και αρχίζει να χάνει τον έλεγχο.

 

Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών απάντησε ότι θέλει από τη σύντροφο του, να ψιθυρίσει τις φαντασιώσεις της. Έτσι όπως δηλώνουν τους βοηθά να έρθουν πιο κοντά με την ερωτική τους σύντροφο και να ανακαλύψουν μαζί καινούργια ερωτικά μονοπάτια.

 

Το νιαούρισμα  και άλλοι ήχοι ζώων στο αυτί του καθώς και  τραγούδια ερωτικού περιεχομένου βοηθούν επίσης στη γρήγορη …απογείωση..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button