Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Tips για να «σπάστε» τη σεξουαλική ρουτίνα

Οι ειδικοί σεξολόγοι συνιστούν σε όλα τα ζευγάρια να πειρματίζπονται ώστε να μην σβήνει η ερωτική ένταση και το πάθος.

Αισθησιακό μασάζ
Τίποτα δεν αυξάνει την ερωτική διάθεση περισσότερο από ένα καλό μασάζ το οποίο επιβάλλεται να περιλαμβάνει και πολλά χάδια!

Πείτε γλυκόλογα

Έρευνα έχει δείξει ότι τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν θετικές λέξεις όταν ανταλλάσσουν SMS κρατά ζεστή την σχέση τους από ότι αν ανταλλάσσουν σαρκαστικά και πεσιμιστικά σχόλια.

Το καλό σεξ «περνάει από το στομάχι»

Μέγιστες αποδόσεις στο σεξ υπόσχεται γη κατανάλωση τροφών που περιέχουν ψευδάργυρο όπως είναι τα στρείδια, τα καβούρια, οι φύτρες σιταριού, τα ρεβίθια και οι μπριζόλες.
Μην παραλείψετε να περιλάβετε στο μενού σας σπαράγγια τα οποία έχουν τη φήμη των αφροδισιακών τροφών αφού είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία συμβάλλουν στην αιμάτωση του οργανισμού.

Βάλτε τα μεταξωτά
Αφήστε στην άκρη τα βαμβακερά εσώρουχα και πιζάμες και αντικαταστήστε τα με τα μεταξωτά τα οποία όπως έχουν αποδείξει έρευνες ξεσηκώνουν ερωτικά τους άνδρες.

Πείτε τα θέλω σας

Το καλό σεξ αναφέρουν οι ειδικοί περνά μέσα από το διάλογο. Όταν τα ζευγάρια δεν έχουν καλή επικοινωνία δεν είναι αδύνατο αναφέρουν οι ειδικοί να κάνουν και ποιοτικό σεξ.
Στο πλαίσιο αυτό συμβουλεύουν στους απανταχού εραστές να ανοίγουν τα χαρτιά τους και να μιλούν ανοικτά για όλα τα θέλω τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button