ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπουργείο Υγείας: Έκτακτη σύσκεψη με καθηγητές ιατρικής του Νοσοκομείου «Αττικόν» για τα ράντζα

Λύση για τα ράντζα αναζητά το υπουργείο Υγείας γι αυτό καλεί τους πανεπιστημιακούς του Αττικόν

Έκτακτη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο υπουργείο Υγείας με καθηγητές ιατρικής από το Αττικόν προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το θέμα των ράντζων που αναπτύσσονται καθημερινά πια στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κάλεσε εκτάκτως τους πανεπιστημιακούς του νοσοκομείου προκειμένου να βρεθεί μία λύση ώστε να επανέλθει το νοσοκομείο στην κανονική του λειτουργία.

Άλλωστε οι πανεπιστημιακές κλινικές που υπάρχουν στο Αττικόν φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία των κλινικών του ΕΣΥ παραχωρώντας διαθέσιμες κλίνες.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα αναζητήσει λύσεις ώστε να μην τοποθετούνται πια ράντζα στους διαδρόμους αλλά να αξιοποιούνται όλοι οι χώροι του νοσοκομείου ειδικά αυτήν την περίοδο που η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι δραματική.

Τι θα αλλάξει στα νοσοκομεία το υπουργείο Υγείας για να βελτιωθεί άρδην η εικόνα
ΦΩΤΟ αρχείου

Εξάλλου τα ράντζα στα νοσοκομεία τις τελευταίες εβδομάδες δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στο ΕΣΥ και προκαλούν σοβαρή ταλαιπωρία σε χιλιάδες ασθενείς που βασανίζονται στο δημόσιο σύστημα.

Η κατάσταση είναι μάλιστα εκρηκτική από το «κοκτέιλ» των περιστατικών γρίπης, κορονοϊού και ιώσεων, ενώ ταυτόχρονα η έλλειψη προσωπικού εντείνει το πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button