ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπουργείο Υγείας: Μένει Κικίλιας – Αναβαθμίζεται ο Κοντοζαμάνης

Τι ανακοίνωσε ο Μέγαρο Μαξίμου για τον ανασχηματισμό

Αμετακίνητος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς παραμένει στη θέση του και με τον ανασχηματισμό. Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν έφεραν τελικώς αλλαγές στο υπουργείο Υγείας με εξαίρεση την αναβάθμιση του Βασίλη Κοντοζαμάνη ο οποίος γίνεται αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Παρότι από το καλοκαίρι οι αρμοδιότητες του Βασίλη Κικίλια είχαν κουρευτεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με ΦΕΚ, παρέμεινε στη θέση του. Μάλιστα ήδη από το καλοκαίρι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε αναβαθμιστεί καθώς μεγάλο μέρος των αρμοδιοτήτων πέρασε στα χέρια του. Διαβάστε ΕΔΩ την αποκάλυψη που είχε κάνει το HealthReport.gr: «Υπουργείο Υγείας: Αλλάζουν όλες οι αρμοδιότητες μέσα στο Δεκαπενταύγουστο – Τι παίρνει ο Κοντοζαμάνης -Τι κρατά ο Κικίλιας»

Η αναβάθμιση Κοντοζαμάνη

Πλέον με τον ανασχηματισμό ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης γίνεται αναπληρωτής υπουργός, γεγονός που σημαίνει ότι θα αναφέρεται απ ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης εδώ και καιρό όπως λένε πληροφορίες του HealthReport.gr βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου ενώ ειδικά από το καλοκαίρι και μετά φέρεται να είχε στενή συνεργασία για όλα τα θέματα του υπουργείου Υγείας με το επιτελείο του πρωθυπουργού.

Ο ανασχηματισμός μπορεί να μην άλλαξε τα πρόσωπα, άλλαξε όμως και επισήμως τις ισορροπίες στην οδό Αριστοτέλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button