ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπουργείο Υγείας: Προκηρύσσονται 854 θέσεις γιατρών και οδοντιάτρων στο Ε.Σ.Υ. –  Όλη η προκήρυξη

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε την προκήρυξη για την πρόσληψη 854 γιατρών και οδοντιάτρων στο Ε.Σ.Υ

Στην προκήρυξη 854 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων για το ΕΣΥ και 5 για το ΕΚΑΒ προχώρησε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για θέσεις που κατανέμονται στις εφτά Υγειονομικές Περιφέρειες και αφορούν θέσεις επί θητεία.

Στη συνέχεια οι Υγειονομικές Περιφέρειες και μετά τα νοσοκομεία θα πρέπει να προχωρήσουν στην εξειδίκευση των θέσεων ανά Μονάδα Υγείας.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι η προκήρυξη για τις 854 θέσεις από το υπουργείο Υγείας εκδίδεται λίγο πριν την ανακοίνωση των εκλογών, ενώ με βάση τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα έπρεπε η διαδικασία ήδη να υλοποιείται.

Πάντως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου ΕΣΥ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button